Home » Krakow – Lech Poznan: Resultat (28. oktober 2023)

Krakow – Lech Poznan: Resultat (28. oktober 2023)

Krakow – Lech Poznan. Lech Poznań ledet etter en vakker scoring fra Kristoffer Velde i Krakow. Etter pause konsentrerte han seg imidlertid for mye om å opprettholde resultatet og klarte ikke det.

I første omgang på stadion på Ul. Det var ikke mye som skjedde i kulpen. Først på slutten, etter en feil fra Cracovia, klarte Lech å ta ledelsen. Forsvarerne til «Pasy», nemlig Virgil Ghita, slo ballen for kort og den landet for føttene til Radosław Murawski. «Kolejorz»-midtbanespilleren ga umiddelbart til Kristoffer Velde fordi nordmannen vet hva han skal gjøre med ballen når du har for mye frihet.

Den gjestende spilleren skjøt glimrende inn i det nære hjørnet fra utenfor 16-meteren, og overrasket Sebastian Madejski. Kunne Krakows keeper oppført seg bedre? Sannsynligvis ja, selv om man må innrømme at treffet var sterkt og veldig presist.

I nesten hele andre omgang virket det som om Lech hadde situasjonen under kontroll, men gjestene virket for beskyttende. Denne holdningen med å ofre for mye for å forsvare et beskjedent fremskritt ga tilbake. Krakow, som hadde 30 prosent ballbesittelse før pause, spilte bedre i andre omgang og ble belønnet for det.

Cornel Rapa, som ble brakt inn på banen noen minutter tidligere, ble med i kryssspillet i sin egen stil og la ballen inn i 16-meteren. Ballen fløy forbi tre Lech-spillere, ingen av dem klarte å klarere den, og gikk til … Ghita, som løste seg for feilen med et presist skudd på slutten av første omgang. Handlingen til de rumenske spillerne ga Krakow utligningen og dermed et poeng for Krakow-laget.

Krakow var laget som forble det sterkere laget på slutten av kampen, men som ikke tippet balansen til deres fordel. Kampen endte uavgjort og det var den andre uavgjort på rad for begge lag.

Krakow – Lech Poznan 1:1 (0:1)

0:1 – Velde, 45+1 min (forarbeid av Murawski), 1:1 – Ghita, 81 minutter (støttet av rap).

Krakow: Madejski – Kakabadze (74. Rapa), Ghita, Hoskonen, Skovgaard – Bochnak (65. Rózga), Knap, Oshima (79. Atanasov), Rakoczy (80. Myszor) – Makuch, Śmiglewski (64. Kaellman). Trener Jacek ZIELIŃSKI

LECH: Mrozek – Pereira, Dagerstal (76. Pingot), Blażicz, Douglas (75. Gurgul) – Ba Loua (63. Czerwiński), Kwekweskiri (84. Andersson), Murawski, Velde – Szymczak (84. Wilak), Ishak. Trener John VAN DEN BROM.

Han var dommer Lukasz Kuzma (Białystok). Seere 10082. Gule kort: Ghita, Rakoczy, Myszor – Ishak, Murawski.