Home » Krangelen mellom Erling Haaland og Santos Borré bringer nettet i samtale (video)

Krangelen mellom Erling Haaland og Santos Borré bringer nettet i samtale (video)

by Thure Lindhardt

I noen måneder nå har Erling Haaland gledet Borussia Dortmund-fansen. Men det norske geniet kunne godt tilbringe sin siste sesong i pungdyrenes trøye. Real Madrid, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, ​​​​Manchester City eller til og med Manchester United myker øynene til den tidligere Salzburg-spilleren. Haaland vil derfor være bortskjemt med valg mellom å forfølge karrieren med en europeisk toppklubb.. Før det må spissen avslutte sesongen i Borussia Dortmund i toppform. Denne lørdagen måtte Dortmund også kjempe mot Frankfurt.

Marco Roses menn hentet tilbake en verdifull 3-2-seier, men Erling Haaland klarte ikke å score. Seieren var uansett den viktigste for Dortmund, selv om spenningen var til å ta og føle på helt til kampslutt..

Haaland, et argument på spansk

Helt på slutten av kampen, da Dortmund ville vinne tid, for tre seierspoeng Haaland gikk for å beskytte ballen på hjørnestolpen. Hva likte ikke Rafael Santos Borré, som ville angripe nordmannen. Det oppsto en krangel mellom de to mennene på … spansk. «¿Qué pasa, hermano?» Er det som høres spesielt fra Halaland. Se i stedet:

Internett-brukere reagerer

Erling Haalands forvirring med sin nye hårklipp har utløst mye snakk i sosiale medier.

Vi så spesielt som kommentarer på Twitter:

  • «Heldigvis sa han ikke tre ord på baskisk, ellers ville alle trodd han hadde signert med Real Sociedad»
  • «Din Haaland brakte den mindre tilbake til Borré»
  • — Haaland foreslo en tte-à-tête til Borré, og det var verdt det.
  • «Ptdrr Haaland, han var klar til å knulle med Borré»
  • «Ahahaha, men hva slags hårklipp er det, fyren ser ut som om Greta Thunberg er for mye»
  • «Han er for mye den gode mannen Haaland, han var ikke langt unna å være rolig»

De neste ukene vil trolig bli avgjørende i Haaland-saken.

Fremtiden hans kan være Kylian Mbappés fremtid. være tilkoblet. Verdensmesterne kan bli med Real Madrid gratis neste sommer. Men Haaland ville ikke være klar til å bli med på merengue for å dele plakaten med franskmennene. FC Barcelona ville være klar til å overbevise nordmannen om å slutte seg til den katalanske klubben. Men midlene har ikke vært stabile på en stund.

PSG kan også prøve å rekruttere ham dersom Mbappé skulle slippe til spanjolene. En rekke musikalske stoler som fans av Fotball mange flere uker. Saken om Borussia Dortmund-spissen bør følge.

© ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDTYou may also like

Leave a Comment