Home » Kuzera: Det var veldig gode fragmenter i prestasjonen vår – CKsport.pl

Kuzera: Det var veldig gode fragmenter i prestasjonen vår – CKsport.pl

by Erlend Loe

Korona Kielce beseiret Termalica 3-0 i den siste sparringen av førsommerperioden. Kamil Kuzeras spillere fullførte makrosyklusen før starten av den nye sesongen.

En slik overbevisende seier i den siste pre-League-testen må gi spillerne og deres ladning vinger. Men som enhver profesjonell, hengir ikke Kamil Kuzera seg til selvbeundring.

– Vi hadde noen veldig gode øyeblikk, vi scoret tre mål. Det var feil, men det viktigste var at denne kampen ble spilt praktisk talt på heltid. «Vi er fornøyde, nå skal vi hvile en stund og forberede oss på Schlesien», sa keeperen til det gul-røde laget.

Med dette møtet avsluttet teamet fra Kielce den nesten én måned lange forberedelsesperioden. Dette gikk uten større turbulens. – Vi har oppnådd det vi satte oss for. Selvfølgelig bringer hver dag nye ideer og innsikter. du kan gjøre det bedre «Det viktigste er at vi merker feil og mangler», innrømmet han.

«Det er det du trener for å spille. Vi ble ferdige med pre-season, nå må vi gjøre alt vi kan for å forberede oss til innvielsen. Vi spiller hjemme, det vil være mange fans der. Vi skal prøve å presentere oss selv så godt vi kan,» la han til.

Sesongstart for Korona Kielce er mandag 24. juli kl 19:00.

Bilde Maciej Urban

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment