Home » Lech Poznans rivaler har signert en forsvarer for det norske landslaget

Lech Poznans rivaler har signert en forsvarer for det norske landslaget

by Erlend Loe

Norges Bodo/Glimt, rivalene til Lech Poznań i Conference League 16-dels sluttspillet, signerte fredag ​​Omar Elabdellaoui, en erfaren forsvarsspiller fra det norske landslaget, sist Galatasaray-spiller.

Fotballspilleren, som avsluttet kontrakten i Tyrkia i september, innrømmet at han var på utkikk etter en ny klubb og hadde mange seriøse tilbud fra Europa, men var opptatt av å returnere til Norge av familiære årsaker.

SE OGSÅ: PKO BP Ekstraklasa-rekord slått. Så mye tjener Lech Poznan-stjernen

– Bare den beste klubben i vår liga, som regelmessig spiller i europeiske cuper, sto på spill. Jeg er glad for å spille for Bodo/Glimt, og jeg har allerede begynt å analysere de polske motstandernes spill fordi jeg vil starte en sesong hvor jeg kommer tilbake til Norge etter 15 år i utlandet med et stort utropstegn – sånn fotballspilleren sitert av NRK TV-nettverk etter å ha signert en toårig avtale.

Elabdelloui (30) er født i Oslo og har vunnet 49 landskamper for Norge siden 2013. Han ble sist kalt inn til Nations League-kamper mot Serbia og Slovenia i september, og trener Ole Solbakken kalte ham en «superforsvarer».

Han spilte for klubber som Manchester City, Feyenoord Rotterdam, Eintracht Braunschweig og Olympiakos Piraeus.

Hans siste arbeidsgiver var Galatasaray, hvor han ikke spilte på 14 måneder på grunn av alvorlige brannskader i øynene da nyttårsfyrverkeriet ble tent 31. desember 2020.

Heldigvis endte denne bisarre skaden bra. Han kommer tilbake til ligaen vår og nå får jeg muligheten til å se ham oftere, og han er en bærebjelke på landslaget vårt og vil helt sikkert styrke sin nye klubb mye – sa Solbakken.

Kampene mot Lech Poznań spilles i Bodø 16. februar og i Poznań 23. februar.

MC, PA

You may also like

Leave a Comment