Home » Manchester City har slått Liverpool i Premier League-treffet

Manchester City har slått Liverpool i Premier League-treffet

by Erlend Loe

Manchester City beseiret Liverpool 4-1.

Manchester City beseiret Liverpool 4-1 i åpningskampen i den 29. runden av den engelske Premier League. Vertene til de forsvarende mesterne tapte 0-1, men scoret senere bare.

Pep Guardiolas lag har ikke blitt hemmet av fraværet av den fenomenale spissen Erling Haaland, som har scoret 42 mål for City denne sesongen (i forskjellige konkurranser). Nordmannen gikk glipp av landets landslagskamper i mars med en lyskeskade og har ikke trent med klubben sin de siste dagene.

SE OGSÅ: Vil han trene de engelske gigantene? Han er en Manchester City-legende

I tillegg klarte ikke Phil Foden, som ble operert sist søndag etter akutt blindtarmbetennelse, å prestere.

Kampen startet ikke bra for vertene som tapte 1-0 takket være Mohamed Salahs scoring i det 17. minutt. Egypterens mål ble besvart av argentineren Julian Alvarez 10 minutter senere.

Den avgjørende starten på andre omgang ble gjort av belgiske Kevin De Bruyne og tyske Ilkay Gündogan, som scoret mål i rask rekkefølge. Jack Grealish scoret i det 74. minutt.

The Citizens er nummer to på tabellen, fem poeng bak lederne Arsenal London, som senere gjestet Leeds United på 14. plass på lørdag. City har én kamp igjen.