Home » Manchester City tapte i London. Andre nederlag på rad

Manchester City tapte i London. Andre nederlag på rad

Manchester City tapte mot Gunners.

Tittelforsvarer Manchester City tapte 0-1 for andreplass Arsenal i 7. runde av den engelske Premier League i London. For Citizens er det andre ligatapet på rad. Andre søndagskamper i 8. runde, inkludert: som involverer Liverpool, endte uavgjort.

Søndag feiret Arsenal sin første seier over «Citizens» i Premier League siden 2015. Det avgjørende målet kom i det 86. minutt under ganske tilfeldige omstendigheter: Brasilianeren Gabriel Martinelli skjøt et skudd utenfor 16-meteren som så ut til å gå utenfor. Ballen spratt av ansiktet til den nederlandske forsvarsspilleren Nathan Ake og inn i nettet, forbi den hjelpeløse keeperen Ederson.

SE OGSÅ: Erling Haaland klatrer på rangeringen av de rikeste nordmennene

The Gunners rykket opp til andreplass på tabellen med 20 poeng, akkurat som de uventede lederne og lokale rivalene til Arsenal – Tottenham Hotspur. Mesterne ligger på tredjeplass med 18 poeng, fulgt av Liverpool med 17.

I ligaen tapte Manchester City sine to siste kamper – mot Arsenal og sist helg mot Wolverhampton Wanderers. Spanjolen Josep Guardiolas lag led tre tap på fire kamper i alle konkurranser.

Noen timer tidligere hadde Liverpool spilt uavgjort 2-2 mot Brighton & Hove Albion og vertene var fortsatt uten Jakub Moder, som har vært borte i nesten halvannet år med en kneskade.

Kampen mellom West Ham United og Newcastle United endte med samme resultat. Hjemmelagets keeper, Łukasz Fabiański, var ikke med i den spillende troppen.

En annen polsk representant, Matty Cash, spilte 81 minutter i Aston Villas kamp mot Wolverhampton Wanderers. Kampen endte uavgjort 1-1.