Home » Manchester United mislykkes! Kiwiors neste opptreden for Arsenal

Manchester United mislykkes! Kiwiors neste opptreden for Arsenal

by Erlend Loe

West Hams eneste mål mot de røde djevlene kom fra Said Benrahma. Algerieren skjøt et ganske enkelt skudd fra distanse i det 27. minutt, men keeperen til David de Gea dukket ikke opp – ballen rullet over spanjolens hanske og havnet i nettet.

Det er en verdifull seier for Hammers, som er syv poeng foran nedrykksstreken og er relativt avslappet om torsdagens møte med AZ Alkmaar i Conference League-semifinalen. De hadde tidligere lidd tre tap på rad i Premier League.

Manchester United (63 poeng) på sin side må kjempe om en plass i Champions League til siste slutt. De er for øyeblikket fjerde – deres siste stigning i denne europeiske konkurransen – bare et poeng unna Liverpool. Imidlertid spilte han en kamp mindre enn sin evige rival.

De to første er allerede utenfor rekkevidde for resten av lagene. De forsvarende mesterne og lederne i Manchester City (82 poeng), som slo Leeds United 2-1 hjemme på lørdag, har et poeng mer enn Arsenal, men har også spilt en kamp færre enn Londons.

«Gunnerne» gir imidlertid ikke opp jakten på lederen. Søndag spilte de borte mot tredjeplasserte Newcastle United (65 poeng) og vant 2-0. Norges Martin Oedegaard (14′) scoret det første målet, mens den sveitsiske forsvarsspilleren Fabian Schaer (71′) scoret det avgjørende målet ved å slå sin egen keeper.

«Vi sender beskjeden om at vi kommer til å gjøre vårt beste i de tre kampene som gjenstår, vi vil fortsette å presse og hvis City snubler vil vi være der for å utnytte det,» sa London-keeper Aaron Ramsdale.

Manchester City møter Everton, Chelsea, Brighton & Hove Albion og Brentford. Arsenal spiller også mot Brighton, etterfulgt av Nottingham Forest og Wolverhampton Wanderers

You may also like

Leave a Comment