Home » Manuel Neuer: Det er hyggelig å se Robert Lewandowski igjen

Manuel Neuer: Det er hyggelig å se Robert Lewandowski igjen

by Erlend Loe

Lewandowski forsvarte Bayern Münchens farger fra 2014 til juli da han flyttet til «Dumaen i Catalonia». Han forlot Tyskland som andreplass i tidenes rangering basert på antall mål i ligaen og fargene til München-laget, alle kamper talt.

SE OGSÅ: Vi kjenner resultatene av Arkadiusz Miliks medisinske tester i Juventus

Kapteinen for det polske landslaget sa i et nylig intervju for «Sport Bild» at han helst ville unngå Bayern i trekningen av Champions League-gruppespillet, men ønsket hans gikk ikke i oppfyllelse og skjebnen knyttet dem sammen torsdag i Istanbul, begge lag av gruppe C. Inter og Viktoria Pilzno spiller også i den.

– Kamper mot Barcelona og Inter blir treff i gruppespillet. To superklubber, to superstadioner. Jeg liker denne gruppen. Det er også hyggelig at vi får se Robert Lewandowski så snart. Våre mål er klare: komme inn i 16-delsfinalen. Samtidig må vi ikke undervurdere laget fra Pilzno – kommenterte Neuer, sitert på Bayerns offisielle nettside.

Sportsdirektøren i den bayerske klubben Hasan Salihamidzic avslørte at Bayern allerede hadde spøkt med et slikt scenario.

– Bare fotball skriver slike historier. Barcelona har blitt sterkere. Dette blir tette kamper. Å spille mot store klubber på spektakulære stadioner er ren nytelse. Laget må umiddelbart hoppe i høygir – sa Bosniak.

Bayern-trener Julian Nagelsmann forventer også tøff konkurranse i gruppe C.

– Inter blir sterkere og dessuten er det en klubb som har oppnådd mange suksesser på internasjonalt nivå. Denne historien med Barcelona og «Lewy» – selvfølgelig måtte det være sånn. Jeg håper at vi kan oppnå de samme resultatene med Barcelona som tidligere år. Plzeň er de tsjekkiske mesterne som har gått forbi Praha-klubbene, og det beviser noe – sa treneren.

President Oliver Kahn var også «sikker» på trekningen, og sa: «Det var så åpenbart, så åpenbart… Selvfølgelig skal vi møte Barcelona i gruppen.»

De siste kampene med München var ekstremt vanskelige for «Duma of Catalonia». I gruppespillet i Champions League i 2021/22 tapte katalanerne to ganger 3-0 (Lewandowski scoret to mål i første omgang), det gikk enda verre i 2020 i kvartfinalen i denne konkurransen. i Bayerns 8-2-seier (et mål av Polen).

– For en fantastisk historie at vi kommer over Barcelona med Lewandowski så raskt. For meg er gruppen stor. Det kommer til å bli flotte Champions League-kvelder for fansen. En ting er klart: vi må gjøre leksene våre for å nå 16-delsfinalen, sa Bayerns midtbanespiller Thomas Müller.

Også på tyske nettsider trekkes oppmerksomheten mot Lewandowskis retur til Allianz Arena. Det ble vurdert at skjebnen ikke var snill mot Bayern.

«Det neste møtet med Robert Lewandowski vil være et spesielt øyeblikk for fansen til de tyske mesterne», skrev portalen sport1.de.

«Champions League-trekningen kunne ikke vært mye galere» – bedømt på nettsiden til avisen «Bild», også med tanke på gruppe G, der klubben til tidligere og nåværende nordmann Erling Haaland møttes: Borussia Dortmund og Manchester By. «En ting er sikkert: fansen forventer store kamper i Champions League» – la han til.

LM Group Stage starter 6. og 7. september. Finalen er planlagt til 10. juni 2023 i Istanbul.

fdz, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment