Home » Michael Schumachers familie selger eiendommen til en legende. Et uvanlig hus i Norge

Michael Schumachers familie selger eiendommen til en legende. Et uvanlig hus i Norge

by Erlend Loe

I desember 2013 var den syv ganger verdensmesteren i F1 på ski med sønnen sin i Meribel, Frankrike. På en av utforkjøringene falt den legendariske rytteren, slo hodet i en stein og pådro seg en svært alvorlig hjerneskade. Schumacher lå lenge i farmakologisk koma og selv om han våknet fra det, får ikke media mye informasjon om tyskerens helsetilstand.

I april 2021 ble Schumacher-eiendommen i Glans, Sveits, med en størrelse på 20 000 m² lagt ut for salg. kvm, var prisen oppe i 59 millioner euro.

For ikke lenge siden bestemte familien Schumacher seg for å selge enda et hus. Det ligger i Trysilefile, Norge, øst i det skandinaviske landet. Eiendommen ble lagt ut for salg for 3,8 millioner euro.

I den norske Schumacher-hytta er det ikke mindre enn 10 soverom, badstue, svømmebasseng, treningsrom og hjemmekino. Hele den tyske eiendommen omfatter over 3000. kvm Flere bilder av huset kan sees på nettsiden finn.no.

***

En spesialgjest fra en spesialstyrkeenhet og en gjest for spesialoppdrag. Og privat bare en hyggelig fyr. «Marine», det vil si Paweł Mateńczuk, er en tidligere soldat fra den militære enheten GROM. Hva militæret forbinder med sporten er ikke vanskelig å gjette, men begrepet «utmattende trening» får en helt annen betydning når det gjelder en soldat. «Jeg tror 10:1 gutter døde på trening her i landet, ikke i kamp,» sier Naval. Han avslører for Łukasz Kadziewicz om effektivitet, smidighet og hurtighet er nok til å overleve i fronten? Hva kan du elske for generalen? Og hvordan kjenner du igjen Taliban? Tross alt innrømmer han at han har hatt mareritt når han er i militæret, men … er du virkelig det du forventer?

You may also like

Leave a Comment