Home » Mierzwa: Nivået i CLJ U-19 er høyere enn i IV. Liga i Świętokrzyskie – CKsport.pl

Mierzwa: Nivået i CLJ U-19 er høyere enn i IV. Liga i Świętokrzyskie – CKsport.pl

by Erlend Loe

«Det som skjedde er en virkelig ubehagelig overraskelse for alle i klubben. Utviklingsveien til unge spillere er veldig forstyrret, og for at den skal fungere ordentlig igjen, må vi spille med reserver i det minste i tredjedivisjon – vi leser intervjuet med treneren til Korona Kielce andrelag for klubbens offisielle nettsted .

Korona Kielces andrelag går gjennom mange endringer etter å ha rykket ned fra tredjedivisjon. Disse påvirker både trenerteamet, igjen ledet av Marek Mierzwa, og spillerne, med mange endringer som kan forventes. For øyeblikket trener de «To» blant andre spillere som representerte det gul-røde hovedlaget tidligere, dvs.: Bartosz Śpisz, Oskar Sewerzyński, Jakub Osobiński, Jakub Górski og Adrian Bielka, men det mest sannsynlige scenariet er deres ut av klubben kanselleringer eller påfølgende lån.

Flere spillere vil bli med på laget. Vi trenger en balanse mellom ungdom og erfaring. Det er kjent at førstelagsspillere også kommer, men kjernen må forbli. Vi har også U-19-laget til Central Youth League, hvor jeg personlig, basert på langtidsobservasjoner, er overbevist om at nivået er høyere enn i fjerde divisjon i Świętokrzyskie og vi må gi insentiver for utvikling der. Det er kjent at juniorene også får sjanser i andrelaget. Blant de nye ansiktene er Paweł Rogula, Mateusz Appointed, Adam Zawierucha og erfarne spillere, for det meste juniorer. Vi vurderer om de vil være nyttige i fremtiden og i kampen om en plass i førstelaget – innrømmet Mierzwa i klubbens offisielle profil.

Som de fleste av sine rivaler i ligaen, har også reservelagene begynt å forberede seg til den nye sesongen. Fem kontrollspill er planlagt til sommeren, en nesten månedlig makrosyklus. – Denne lørdagen er vi gjester på feiringen av 90-årsjubileet til Wisła Nowy Korczyn, hvor vi skal spille mot det lokale laget og Wisła Szczucin. Da skal vi konkurrere mot andre divisjon Stal Stalowa Wola, tredje divisjon Wieczysta Kraków og fjerde divisjon GKS Nowiny – la han til

Hummel League IV-sesongen begynner 12. august.

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

Kjøp meg en kaffe på buycoffee.to

You may also like

Leave a Comment