Home » Nicolai Skoglund tar idrettsprøver i Śląsk Wrocław – Sport na sportdziennik.com

Nicolai Skoglund tar idrettsprøver i Śląsk Wrocław – Sport na sportdziennik.com

by Erlend Loe

Senterspiss Nicolai Skoglund blir sjekket av Śląsk Wrocław. Han er 20 år og norsk.


Forrige uke tok Śląsk Wrocław-trener Jacek Magiera en upopulær avgjørelse og takket to av hans ansatte for samarbeidet. Andrzej Gomołysek og Przemysław Parus forlot det første grønn-hvit-røde laget.

Bortkastet på dronen

Førstnevnte har jobbet for klubben fra Oporowska siden juli 2020. Først i klubbens akademi og fra april 2021 som analytiker for Schlesiens førstelag. Przemysław Parus, derimot, jobbet ved Śląska Wrocław Football Academy fra 2017 til 2021, opprinnelig som assistent i staben til Central Junior League-laget. Senere som trener for motorisk forberedelse i andrelaget i Schlesien. Fra begynnelsen av sesongen 2021/2022 var han en av trenerne for forberedelse av motoriske ferdigheter på førstelaget. «Det var gøy, nå er det omvendt. I følge det viktigste i sportsavdelingen, «sløser jeg meg bort med en drone», og laget trenger et «dytt», i forbindelse med at jeg sluttet å utføre oppgavene til en analytiker fra Śląsk Wrocław i dag. Det var en ære å tilbringe mer enn tre år i Schlesia», skrev han på Twitter Andrzej Gomolysek.

En ung spiss under lupen

Trener Jacek Magiera ser etter spillere som kan styrke laget hans. Trening på Oporowska startet mandag med en 20-åring (født 3. januar 2003 på Vinterbro) midtspiss.

Nicolai Skoglund. Nordmannen er i Schlesia for sportslige tester slik at trenerteamet kan vurdere hans evner og mulig egnethet for laget. Han har tidligere spilt for ungdomslagene til Brasils Cruzeiro Belo Horizonte og Portugals Sporting Lisboa. Skoglund var en gjenganger i U-15, U-17 og til og med U-23-lagene, men fikk ikke sin seniordebut for den populære «Lviv». Han spilte også for Norge U-15 (5 kamper, 1 mål), U-16 (11 kamper, 6 mål), U-17 (3 kamper), U-18 (1 kamp) og U-19 (1 kamp) . . For tiden 187 centimeter høy står Skoglund uten arbeidsgiver. Silesia sportsdirektør David Balda berømmet ham på Twitter. «Vi tester en interessant spiss», skrev den 32 år gamle tsjekkeren.

Slovakia er i ferd med å signere kontrakten

Den 31 år gamle slovakiske midtbanespilleren Jakub Paur var borte i Wrocław i flere dager for testformål, selv om kontrakten hans med Spartak Trnava løper til 30. juni 2024. Paur er en sentral midtbanespiller som har spilt for klubber som MSzK Žilina, ViOn Zlate Moravce-Vrable, AS Trenčin og nå Spartak Trnava tidligere. Han spilte 220 kamper i Nike League, den høyeste divisjonen i hjemlandet. Han scoret 33 mål og la til 18 assists. Han spilte også 21 Europa League-kvalifiseringskamper, seks Europa League-kvalifiseringskamper og en Champions League-kvalifiseringskamp. Slovakeren gjorde imidlertid ikke noe godt inntrykk på Śląsk-trenerne, så han ble takket for sine gode intensjoner.


Les også:


En annen slovak, Peter Pokorny, nærmer seg visstnok Schlesien. Den 22 år gamle (født 8. august 2001 i Trencin) defensive midtbanespilleren spilte for ungarske Fehervar FC forrige sesong. Etter et lån returnerte han imidlertid til den spanske klubben Real Sociedad San Sebastian. I tillegg til de nevnte klubbene, inkluderer Pokornys CV også Østerrikes Red Bull Salzburg. Han er nå angivelig nær ved å signere en kontrakt med Oporowska og forventes å signere en autograf under kontrakten onsdag. Men i tilfellet Śląsk Wrocław var det slike «sirkus» med overføringer (på den ene eller andre måten), så det er bedre å være på den sikre siden.


I bildet: Norge-spissen Nicolai Skoglund prøver å bli involvert i Śląsk Wrocław.

Foto. slaskwroclaw.pl/Krystyna Pączkowska


huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss i elektronisk format. Fortsett selvfølgelig å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment