Home » Nok en forsterkning fra Asseco Resovia. Han har allerede spilt i PlusLiga

Nok en forsterkning fra Asseco Resovia. Han har allerede spilt i PlusLiga

by Erlend Loe


WP SportoweFakty / Monika Pliś / Asseco Resovia Rzeszów Volleyballspillere

Jacob Artich


Dette er offisielle nyheter. Jonas Kvalen skal forsvare fargene til Asseco Resovia Rzeszów i sesongen 2023/2024. I de forrige kampene spilte nordmannen i den nyopprykkede PlusLiga.

Jonas Kvalen har aldri spist brød fra ovnen i sin karriere. I sesongen 2012/13 representerte han AZSu Olsztyn og et tiår senere kom han tilbake til PlusLiga med Barkom Kazany Lwów.

På to sesonger i den polske ligaen scoret han 258 poeng, hvorav 14 kom direkte fra serve og 28 fra blokkering. Nå har han signert en ettårskontrakt med Asseco Resovia Rzeszów.

– Jeg er glad for å kunngjøre signeringen av Jonas Kvalen. Forrige sesong var Jonas en fremragende spiller på Barkom-Każany Lwów-laget. Jeg tror at hans ferdigheter og erfaring vil hjelpe laget vårt i den kommende sesongen – sa Piotr Maciąg, president i Asseco Resovia.

Det er verdt å merke seg at de norske vertene har vunnet det sveitsiske mesterskapet og den sveitsiske supercupen to ganger (2018, 2019). Han har sølvmedaljer i Norgesmesterskapet (2012, 2014) og en bronsemedalje ved det belgiske mesterskapet (2016).

I tillegg til Kvalen, vil neste sesongs lag av bronsevinnere se quarterbackene Fabian Drzyzga og Michał Kędzierski, midtbanespillerne Krzysztof Rejno, Jakub Kochanowski, Karol Kłos og Bartłomiej Mordyl, liberoene Paweł Zatorski og Michał Potera, angriperne Stephen Boyucki og. samt vertene Yacine Louati, Adrian Staszewski, Torey DeFalco og Klemen Cebulj.

SE VIDEO: #dziejesiewsportie: Den tidligere tennisstjernen dukket opp uten sminke. og hvordan?

Se også:
En sterk okkupasjon av Gołaś-minnesmerket. Vi kjenner de første deltakerne
Fra Eczacibasi Istanbul til Polen. En tyrkisk kvinne med kjemisk politi

You may also like

Leave a Comment