Home » Nordmannen reagerte på Stochs ord om å «sprenge bakken»

Nordmannen reagerte på Stochs ord om å «sprenge bakken»

by Erlend Loe


WP SportoweFakty / Kacper Molenda / Foto: Johan Andre Forfang og Kamil Stoch

Raphael Sierhei


Etter den andre konkurransen i bakken i Oslo snakket Kamil Stoch skarpt om dette anlegget. I et intervju med «Dagbladet» reagerte Johan Andre Forfang på påstandene til polakken.

Kamil Stoch kom til Raw Air, som han bygde i Planica, i god form. Det var imidlertid klart at starten på den norske turneringen ikke ville bli en enkel vei for våre mestere. Alt om hoppet.

Det er ingen hemmelighet at den i Oslo er en av de mest humørfylte på hele verdenscupsyklusen. Skihoppere sier ofte at det skjer mirakler i luften i Holmenkollen som virkelig er vanskelig å forklare.

Etter søndagens konkurranse snakket en sint Kamil Stoch svært veltalende om henne. – Denne bakken er tragisk, den bør sprenges. Jeg vil gjerne bidra til eksplosivene – innrømmet han foran Eurosport-kameraer [WIĘCEJ TUTAJ].

SE VIDEO: #dziejesiewsport: hva gjorde han?! Strålende kast fra… knær

Vår hopper fikk også følge av verdenscuplederen Halvor Egner Granerud. – Jeg er helt enig i Kamils ​​ord. Når du er i luften vil du føle motstand. Men nå og da forsvinner det. Det er som turbulens på et fly, du føler at du faller litt – innrømmet han i et intervju med Dagbladet.

Johann Andre Forfang møtte lagkameraten. Han er uenig i Stochs ord og mener helt klart at polakken bør slutte å klage på det norske anlegget.

– Stoch har vært heldig her tidligere og vunnet konkurranser, så han skal ikke klage – sa han i et intervju med «Dagbladet». Det stemmer ikke helt, for vår høyestehopper i Oslo ble nummer tre. Bare prologen vant.

Les også:
De kommer tilbake fra VM fulle av frykt. De risikerer til og med dødsstraff
Tragedie i Qatar. Han dro dit for å håndtere verdenscupen
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment