Home » Nordmennene reagerer på at Kamil Stoch trekker seg. «Slå i ansiktet»

Nordmennene reagerer på at Kamil Stoch trekker seg. «Slå i ansiktet»

by Erlend Loe

Krisen i troppen til polske skihoppere blir verre. Et annet bevis på dette var mandagskvalifiseringen til neste konkurranse i Four Hills-turneringen i Innsbruck. Den beste av våre spillere var Andrzej Stêka³a, som tok bare 18. plass. Men det var ikke det verste.

se videoen
Hvem er den nye treneren for det polske landslaget? Cezary Kulesza gjest på Sport.pl LIVE

Av seks polske skihoppere kvalifiserte fem seg til konkurransen, og hvis du kanskje ser på holdningen til laget vårt denne sesongen, ville det ikke være overraskende. Problemet er at den eneste spilleren uten opprykk til tirsdagens konkurranse er Kamil Stoch, som har vært lagets beste så langt.

Det er en avgjørelse! Han skal redde Kamil Stoch og polske hopp

Marerittet til polske hoppere. Norske medier tror ikke på det. «Vi var redde»

Kamil Stochs krise var spesielt synlig under Four Hills-turneringen. Den tredobbelte olympiske mesteren hadde gjort feil før, men han klarte likevel å avslutte på pallen i Engelberg. Men nå var det et problem med opprykket til andre serie og til slutt til konkurransen. Derfor ble beslutningen tatt mandag kveld om å trekke Stoch fra den tysk-østerrikske konkurransen.

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl

Du kan imidlertid tro det ikke bare polske, men også norske medier. Journalistene der innrømmer at de så på polakkene som hovedkonkurrentene i årets kamp, ​​men plutselig skjedde det noe helt uforståelig. – Det at Kamil Stoch ikke en gang kvalifiserte seg til konkurransen i Innsbruck og ble tatt ut av turneringen må være som et slag i trynet for en hoppgal nasjon. Vi var mest redde for ham, men han viste seg ikke å være vår farligste rival, men Ryoyu Kobayashi – ifølge Dagbladet.

Izabela Marcisz og Maciej Staręga med sesongens beste resultater«Jeg er i Rowo Marianskie, men jeg skal gjøre mitt beste for å erobre Mount Everest.» Gå som Stocha

Tilsvarende vurderte Nettavisen-portalen de polske hopperne. – Disposisjonen til de polske hopperne er så overraskende for oss at den er uforståelig. Kamil Stoch, som vant alle fire konkurransene i 2017/18-sesongen, er en av de tre kongene i arrangementets 70-årige historie, sammen med Kobayashi og Sven Hannawald, som også gjorde dette stykket. Plutselig er han ikke lenger en skygge av seg selv, leser vi.

Starten på konkurransen i Innsbruck er planlagt til tirsdag klokken 13.30.

You may also like

Leave a Comment