Home » Norwid Częstochowa fokuserer på ungdom. Det norske talentet har signert kontrakt

Norwid Częstochowa fokuserer på ungdom. Det norske talentet har signert kontrakt

by Erlend Loe


Press Materials / Tauron 1st League / På bildet: volleyballspiller fra Exact Systems Norwid Częstochowa

Lukasz Witczyk


Exact Systems Norwida Częstochowa-aktivister fullfører laget for debutsesongen i PlusLiga. Kontrakten med laget ble signert av den talentfulle norske volleyballspilleren Oskar Espeland.

Det blir en historisk sesong for Exact Systems Norwida Częstochowa. Dette laget vil debutere i PlusLiga om noen måneder. Aktivistene fullfører allerede laget som skal kjempe i den beste ligaen i verden. Målet blir å forbli i volleyballligaen.

Norwid myndigheter har gitt opplysninger om navnet på en annen vert som har signert kontrakt med klubben. Det blir 21 år gamle norske Oskar Espeland. Han regnes som et stort talent i landet sitt. Så langt har han hovedsakelig spilt i den norske ligaen, men også i belgiske Greenyard Maaseik.

Espeland ble kåret til Norgesligaens beste vert forrige sesong. Norwids-aktivister har fulgt 21-åringen lenge.

– Før sesongen 2022/23 dro jeg til Norge for tester og kom fornøyd tilbake. Jeg vet at det er en god klubb som fokuserer på unge volleyballspillere som meg, og Częstochowa er en by hvor jeg kan nyte livet. For øyeblikket vet jeg ikke så mye om Polen, jeg har bare vært her et par ganger, men jeg vet at det er et sterkt volleyballland, derfor er jeg veldig spent på å spille i en så sterk liga som Plusliga – sa nysigneringen av Newcomers i den beste volleyballligaen i verden.

Espeland er den syvende volleyballspilleren i Norwids Exact Systems-lag. I tillegg til nordmannen spiller quarterback Tomasz Kowalski, angriper Rafał Sobański, senter Bartosz Schmidt, libero Sho Takahashi og mottakerne Krzysztof Gibek og Damian Kogut.

Les også:
Sinte tyrkiske kvinner i Folkeforbundet streik. Alvorlig gjengjeldelse etter snubling
Polakkene ønsket Asia velkommen. Nok en tiebreak i deres kamp

SE VIDEO: #dziejesiewsportie: Miss Euro blir gal! «Mamba på slutten»

You may also like

Leave a Comment