Home » Nye FC Ekranas Esporto Akademija åpner i Panevėžys | Esports hus

Nye FC Ekranas Esporto Akademija åpner i Panevėžys | Esports hus

by Thure Lindhardt

FK Ekranas Esporto Akademija er et esporto-akademi som har som mål å bringe og forberede spillere til et profesjonelt nivå og å konkurrere med andre verdensidrettsorganisasjoner. Etter en lang pause inviterer akademiet til åpningsfest, som finner sted 10. september i nye lokaler på Respublikos str. 34, Panevėžys. Premier, overraskelser og nyheter fra dataspillverdenen venter på deltakerne.

Sammenlignet med andre land har e-sport i Litauen ennå ikke fått så mye oppmerksomhet, men vi har allerede talenter som beviser ferdighetene sine i andre land rundt om i verden og i utenlandske organisasjoner. Akademiets visjon er å trene og introdusere nye spillere til sporten, å konkurrere med de sterkeste organisasjonene i de baltiske statene, Europa og rundt om i verden, og å forberede spillerne ved å tilby dem all mulig støtte til å konkurrere blant de sterkeste lagene i verden for å etablere verden.

«Dette er en bransje som ikke er veldig populær i Litauen ennå, men en av nisjene etter min mening – som kommer til Litauen med et smell og kommer til å endre folks mening om dataspill. Jeg tror det er en flott investering. for fremtidige generasjoner Generasjoner for å fjerne stereotypen som dannes av de fleste voksne om de negative effektene av dataspill og hypotesen om at det er skadelig for den fysiske og mentale helsen til unge mennesker, selv om de fleste unge spillere fremmer sunt kosthold og mosjon.Gründer Tomas Malinauskas .

Foto av FC Ekranas / FC Ekranas Sports Academy

Ikke bare spillere som streber etter et profesjonelt nivå inviteres til FK Ekranas Esporto Akademija. Alle kan prøve seg frem. Det vil også være mulig å se elektroniske sportssendinger eller bare ha det gøy. Du kan også organisere bursdager og private spillkvelder.

Det blir ti datamaskiner med Ryzen 3600-prosessorer og RTX 2070 SUPER-grafikkort, to racingsimulatorer og til og med fire Playstation 5-spillkonsoller med de nyeste spillene. Et senter for å forbedre virtual reality-utstyr er også planlagt. Akademiet lover å skape et flott miljø for esports-lag, spillere og forskjellige merker. Et samarbeid med LFF og andre fotballklubber i utviklingen av e-sport er planlagt, lover klubbene egne idrettsrepresentanter. Ligaene LKL (basketball) og A (fotball) opprettes, og legger til ligaer og turneringer fra andre spill.

You may also like

Leave a Comment