Home » OL-toeren ble involvert med den yngste milliardæren. jeg er heldig

OL-toeren ble involvert med den yngste milliardæren. jeg er heldig

by Erlend Loe

Emil Iversen, skiløper, OL-toer fra Beijing på stafetten, skrøt av kjæresten. Idrettsutøveren engasjerte seg i… Norges yngste milliardær!

Den fire ganger verdensmesteren bekreftet at han lenge har vært sammen med 27 år gamle Bettina Burud, arvingen til formuen til Per-Erik Burud, sjefen i dagligvarekjeden KIWI, som døde på tragisk vis i 2011. I følge «Dagens Næringsliv»-undersøkelsen fra 2019 er Iversens utvalgte Norges yngste milliardær.

SE OGSÅ: Langrennsstjerne angrepet av hunder under trening

– Livet mitt har praktisk talt ikke endret seg. Vel, kanskje bortsett fra at jeg spiser sunnere nå, for Bettina liker veldig godt å lage mat og passer på at jeg spiser sunt – sa han halvt på spøk i et intervju med Nettavisen.

Emil Iversen la seriøst til at han setter mest pris på sin elskede for hennes støtte og forståelse.

– Jeg er heldig som har funnet henne. Hun er en virkelig fantastisk jente som støtter meg i gode og dårlige tider. Hun har bidratt positivt til livet mitt – avsluttet utøveren.

32 år gamle Iversen er en av de beste norske langrennsløperne de siste årene. Han vant fire gullmedaljer ved verdensmesterskap (to hver fra Seefeld i 2019 og Oberstdorf i 2021) og OL-sølv fra Beijing i 2022.

RI, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment