Home » Pogoń-spillerne synes det er vanskelig å akseptere den «ledige» situasjonen

Pogoń-spillerne synes det er vanskelig å akseptere den «ledige» situasjonen

Pogoń Szczecin-spillerne synes det er vanskelig å takle «tomgang» i den siste kampen mot Stal Mielec.

I motsetning til hva mange tror, ​​er ikke hjemmestadion en alliert av Pogoń Szczecin-spillere. «Portowcy» i 9 kamper på stadion. Florian Krygiers lag vant bare fire ganger, delte poengene med motstanderne én gang og forlot banen slått fire ganger.

Det er vanskelig å svelge

Det siste nederlaget mot Stal Mielec (2:3) såret dem spesielt. I denne kampen hadde trener Jens Gustafssons spillere en knusende ledelse, betydelig bedre statistikk enn sine rivaler, og likevel klarte de ikke å ta et eneste poeng.Det er vanskelig å forklare hva som skjedde fordi vi hadde så mange sjanser til å fullføre kampen – sa Pride of Pomerania-spissen, Efthymios Koulouris. Grekeren var en av målscorerne i denne kampen og har allerede scoret 7 mål i ligaen og fire mål i Europa Conference League. – Dessverre bommet vi på minst fire sjanser til å score og slapp inn tre mål i retur – la den 27 år gamle fotballspilleren til. – Da vi ledet 2-1 burde vi ha økt poengsummen og roet kampen ned, men det klarte vi ikke. Skaper vi så mange sjanser må vi ta tre poeng. Nå kan vi bare vente på neste møte.

Havnelaget skjøt 16 skudd mot motstanderens mål, hvorav halvparten traff målet. – «Vi forventet at motstanderne våre skulle gå tilbake og gi oss mer plass,» sa han Koulouris. – Vi ventet på det og skapte nye situasjoner som burde ha ødelagt spillet. Vi scoret bare to mål, men det var ikke nok. Jeg håper at i neste kamp mot Górnik Zabrze kan vi avslutte kampen raskere og være fornøyd med tre poeng denne gangen.

Dårlig effektivitet

Lørdagens nederlag mot Stal var det første tomme løpet siden 27. september. Den dagen tapte marinen og det rødbrune laget 3-4 mot Legia Warszawa.Det var en lignende kamp som mot Legia, selv om motstanderen avsluttet spillet med ti spillere, som en gresk snikskytter bemerket. – Vi er like misfornøyde nå. Vi spilte en god kamp, ​​men det resulterte ikke i at vi scoret mål. Til slutt er det bare poeng som teller, og vi fikk dem ikke. Etter at kampen var over var vi alle triste i garderoben. Pogońs midtbanespiller var også knust, Fredrik Ulvestad.

«Vi skapte mange sjanser til å score, men de hadde ikke mange av dem,» sa den 31 år gamle nordmannen. – Men i fotball er effektivitet i begge straffeområdene viktig, og dessverre var de bedre på det enn oss, Noen ganger avgjør detaljene hvem som vinner spillet. I de avgjørende øyeblikkene var rivalene mer effektive. Med tanke på hvordan kampen gikk, synes jeg vi fortjente minst et poeng. Men det er fotball. Vi hadde mange sjanser til å fullføre kampen, spesielt i første omgang, og det var noen få av dem også i andre omgang. De var imidlertid fortsatt farlige på kontringer og dødballer. Vi visste at det ville bli slik, men vi slapp likevel inn tre mål. I en slik situasjon er det vanskelig å vinne kampen.

De støttet til det siste

Første omgang ble spilt betydelig bedre av Jens Gustafssons spillere enn andre. – «Det er umulig å spille hele kampen med den intensiteten vi spilte med i første omgang,» innrømmet han Ulvestad. Det er normalt. Vi burde ha scoret tre-fire mål i første del av kampen, og så hadde det vært over. Dessverre sto det bare 2-1 til pause. Starten på andre omgang var ikke så verst for oss, men de utnyttet kontringen og scoret til 2-2. I denne situasjonen prøvde vi å legge mer press for å ta ledelsen igjen, men til slutt scoret de det tredje målet. Det er vanskelig å akseptere det fordi vi burde vunnet den kampen. Vi må trekke konklusjoner av dette.

Til tross for nederlaget støttet Pogoń-fansen spillerne sine frem til dommerens siste fløyte. – Siden jeg har vært i Pogoń, har fansen våre vært fantastiske – innrømmer han Ulvestad. – De representerer den høyeste klassen. Vi er heldige som føler deres støtte bak oss. Jeg tror at takket være oss vil de oppleve hyggeligere ting i fremtiden enn forrige gang. Vi må avslutte kapittelet i dette spillet og se på fremtiden nå. Vi har fortsatt noen veldig viktige kamper foran oss hvor vi kan komme oss på beina igjen.

I bildet: Målet scoret i kampen mot Stal Mielec ga bare delvis tilfredsstillelse til Pogońs spiss Efthymios Koulouris (til venstre).