Home » Polen får spille med Norge i sluttspillet

Polen får spille med Norge i sluttspillet

by Erlend Loe

Ifølge SvFF ville Polen før sluttspillsfinalen der de skal spille mot vinneren av kampen mellom Sverige og Tsjekkia 24. mars få en fordel i form av en lengre pause og uten risiko for mulige skader. . Ifølge svenske medier kan Norge bli de nye FIFA-utnevnte rivalene.

– Slovakia erstatter Russland som reservelag, som ble nummer tre i sin gruppe, men Norge var det beste laget i kvalifiseringsrunden og ble nummer tre, skriver Aftonbladet.

– Å nominere et nytt lag til å spille mot Polen i semifinalen vil være den mest rettferdige løsningen, sier SvFFs generalsekretær Håkon Sjøstrand til avisen.

Polens direkte opprykk til finalen 29. mars ville være urettferdig fordi kampen vår, så Sverige og Tsjekkia, og finalen er bare fem dager unna, så det er tretthet, skader og mulige røde kort, så sjansene ville være gode ulikt. på denne måten» – resonnerer Sjøstrand.

FIFA og UEFA har utestengt Russland fra å delta i konkurransen i deres regi på grunn av den militære invasjonen av Ukraina, men verdens hovedkvarter har ennå ikke tatt en avgjørelse om Polen og deres spill i semifinalen i sluttspillet. Det russiske forbundet har annonsert en anke til Den internasjonale voldgiftsdomstolen for idrett (CAS) i Lausanne.

PAP / Marcin R.

You may also like

Leave a Comment