Home » Prasówka 06/10/2023 – de viktigste begivenhetene. Vi har utarbeidet en presseomtale fra i går

Prasówka 06/10/2023 – de viktigste begivenhetene. Vi har utarbeidet en presseomtale fra i går

by Erlend Loe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 06/09. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Leste du artikkelen: «Gala Babylon MMA 36 i Ostrołęka 10. juni 2023? Innveiingsseremonien fant sted 9. juni 2023. Bilder»?

Pressemelding 10.06: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Gala Babylon MMA 36 i Ostrołęka 10. juni 2023. Veieseremonien fant sted 9. juni 2023. bilder

Det blir en av årets viktigste sportsbegivenheter i Ostrołęka. Og absolutt det viktigste med tanke på kampsport – 10. juni 2023 i salen. A. Gołasia, Babylon MMA Gala vil finne sted. Fredag ​​9. juni 2023 ble det holdt en offisiell innveiingseremoni på Galeria Bursztynowa foran Babylon MMA 36 i Ostrołęka.

Ikke gå glipp av handlingen!

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Pressemelding 06/10: ytterligere arrangementer

Nedenfor er de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 De verste utleieleilighetene i Polen. Skrekklignende interiør. Det krever mot å bo der!

Man kan sette opp en bolig rikt eller beskjedent. Disse bildene viser at eierne av disse leilighetene ikke mangler på oppfinnsomhet. Smaken er forskjellig og det er ingen diskusjon om det, men… Sjekk ut de verste leilighetene til leie i Polen.

📢 Arrangementer i regionen. Les hva som skjer i Ostrołęka og Ostrołęka og Ostrów-distriktene helgen 10.-11. juni 2023

Det kommer til å bli en travel helg. Les hvor du skal bruke tiden din.

📢 En tur i naturen? Vær oppmerksom på bøtene, de kan være opptil 500 PLN. Se hva du ikke har lov til å gjøre i skogen

En tur med familien? gå en tur? Plukke sopp hele dagen? Skogen er et interessant sted å tilbringe fritiden. Det viser seg at til tross for ledig plass, kan ikke alt gjøres der. I tillegg forventer skogbrukerne høye straffer for enkelte tiltak! Boten kan være opptil PLN 500, eller til og med flere tusen for større overtredelser. Lær hvordan du oppfører deg i skogsområdet for å unngå å få billett.

📢 Dette tillegget er allerede på kontoen til polakkene! Finn ut hvordan du får PLN 4000 inflasjonsfradrag 9. juni 2023

Økende levekostnader og handleregninger er en belastning for mange husholdninger. Vi sliter med stigende priser ikke bare hjemme, men også i utlandet. Økende regninger er også et problem med å holde polakker som ikke bor i landet søvnløse. Noen av dem kan snart regne med støtte på PLN 4000! Hvem kan forvente å få utbetalt ekstra penger?

📢 Men hun har forandret seg! Paula har gjennomgått en fantastisk forvandling. Hun ligner ikke lenger på sitt tidligere jeg. Sjekk ut disse bildene

Paulla, eller Paulina Ignasiak, er en sanger som en gang imponerte polakker med klangen i stemmen hennes. Hun har flere prestasjoner bak navnet sitt, men i disse dager blir utseendet hennes oftere nevnt. Det er vanskelig å kjenne igjen kunstneren på de nye bildene. Sammenlignet med det gamle bildet har hårfargen endret seg, men ikke bare.

📢 Den ville nudiststranden i Swolszewice ved Sulejów-demningen er veldig populær. Nudiststrand ved Sulejów-reservoaret

Nudiststrand ved Sulejów-reservoaret. Den ville nudiststranden i Swolszewice ved Sulejów-demningen har blitt den mest støyende badestranden i Łódź voivodskap. Alt på grunn av naturistene som kommer hit for å sole seg. Hvordan blir det i sommer? Tidligere var det ofte over 200 nudister på stranden i helgene. Hit kommer folk fra Łódź, Częstochowa, Kielce, Warszawa, Tomaszów, men også innbyggere i Piotrków-distriktet.

📢 Guds kropp 2023 i Myszyniec. prosesjon i sognet Pw. Holy Trinity, 8. juni 2023. Bilder

Prosesjonen gikk gjennom gatene Stacha Konwy, Witosa, Kurpiewska, Poleniech og Sienkiewicza. De troende ba ved fire altere.

📢 «Kjærlighetssanatorium 5». Slik lever Darius von Lillestrøm. Kuracjusz viste oss hvordan han slo seg ned i Norge. Hvilken utsikt!

Dariusz fra Szczecin, som bor i Lillestrøm, Norge, er en av deltakerne i den 5. utgaven av «Sanatorium of Love». På et tidspunkt i livet bestemte pasienten seg for å emigrere til Norge av faglige årsaker. Han gikk bare med på å vise oss hvordan leiligheten hans ser ut i utlandet. Du må innrømme at Dariusz bor på et vakkert sted og utsikten fra vinduet hans er fantastisk!

📢 Prosesjoner av Guds legeme fra sognet i Ostrołęka: Klosteret, Fara, St. Frans, verdens frelser. 8. juni 2023. Bilder

Vi presenterer fotogallerier av Corpus Christi-prosesjonen fra prestegjeldet Ostrołęka: pw. st. Anthony, pw. NNMP (fara), St. st. Francis og pw. verdens frelsere.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment