Home » Raiola åpner døren til De Ligt hos PSG

Raiola åpner døren til De Ligt hos PSG

by Erlend Loe

Luis Henrique tilbake til Botafogo?

Luis Henrique, som ble overført fra Botafogo til OM forrige sesong, kan returnere til Brasil på lån, kunngjorde brasilianske medier. Fans. 20-åringen har ikke mye spilletid med Jorge Sampaoli og klubben ønsker at han skal få erfaring og spilletid.

Real Madrid er interessert i Corentin Tolisso

Ifølge opplysninger fra Cadena Ser ville Corentin Tolisso være på Real Madrids hyller. Ved slutten av kontrakten sin neste juni, ville den tidligere Lyonnais fullføre Madrid-midtbanespilleren og reise gratis. Den 27 år gamle franske landslagsspilleren er også interessant for Juventus, Inter og Tottenham.

Raiola utpeker PSG som et mulig mål for De Ligt

Matthijs De Ligt, denne sesongens forsvarende mester i midtforsvaret i Juventus, kan fortsatt prøve å forlate Torino-klubben i løpet av neste sommer overgangsvindu. Den nederlandske forsvarsspilleren, som er under kontrakt til juni 2024, mangler ikke på muligheter, ifølge hans agent Mino Raiola. Da han navnga de mulige plasseringene til den 22 år gamle spilleren siterte hans representant spesielt PSG.

«Jeg tror vi vet alle klubbene Matthijs kan gå til,» sa Mino Raiola til Batavian. OSS. [….] Om sommeren må vi se om det er noen klubber på markedet. Det kan være Premier League, men også FC Barcelona, ​​​​Real Madrid eller Paris Saint-Germain.»

Raiola bygger opp presset rundt Haaland

Når det gjelder å forsvare interessene til en av kundene hans eller forhandle om en overgang, er Mino Raiola uovertruffen når det gjelder å øke innsatsen. Denne søndagen ga det svovelholdige midlet noen ord til den nederlandske kringkasteren OSS å tilkalle fremtiden til flere spillere å ta vare på. Blant dem Erling Haaland, hvis navn sirkulerer blant de største europeiske klubbene. Men ifølge representanten er ingenting signert.

«Kan Haaland vente i Barcelona? Haaland kan vente på alle. Vi har ikke gjort en forhåndsavtale med noen klubb,» sa Mino Raiola om den norske spissen. Vi vil se etter det beste alternativet, og jeg utelukker ikke et nytt år i Dortmund som teoretisk fortsatt er mulig.»

PSG: Leonardo nekter for interesse for Zidane

Mauricio Pochettino har jevnlig vært i fokus for overgangsvinduryktene denne sesongen. PSG vil gjerne ha Zinedine Zidane som erstatter. Men det er feil, ifølge Leonardo. Sportsdirektøren i klubben le-de-France var tydelig på dette punktet.

«Vi kontaktet ikke Zidane eller noen annen trener, sa Leonardo til Europa 1. Vi hadde ikke snakket med noen med Thomas Tuchel før vi snakket med Pochettino. Vi kontaktet aldri Zidane.»

Hei alle sammen,

Knappe to uker før vinterens overgangsvindu åpner 1. januar 2022. Frem til da vil europeiske klubber fortsette å være aktive med å forberede seg på mulige overganger eller utlån. Med det nye året vil flere stjerner i fotballverdenen også få fullmakt til å forhandle frem en kontrakt med klubben de ønsker, som franske Kylian Mbappé og Paul Pogba.

På slutten av hver kontrakt med PSG og Manchester United vekker de to franskmennene mye misunnelse. På tysk side virker Erling Haalands fremtid i Dortmund mest usikker da hans agent Mino Raiola snakker til den fenomenale norske spissens mange hoffmenn.

You may also like

Leave a Comment