Home » Rocky Boxing Night: Artur Bizewski vil ikke telle

Rocky Boxing Night: Artur Bizewski vil ikke telle

by Thure Lindhardt

Den populære «Bizon» er en tøffing som ikke unngår utfordringer. I juni samme år kjempet han i K-1-formelen på FEN 35-gallaen i Ostróda. I oktober besto han sin første bokseeksamen. Artur Bizewski vant med Pavlo Smolynski etter 4 runder på poeng.

– Debuten min i proffboksing var vellykket for meg. En konkurrent kom fra Ukraina. Unge, godt forberedte, også kickboksekamper. Han kom hit for å slå meg, men heldigvis var jeg bedre. Den ble telt to ganger og likevel overlevde den til slutten – oppsummerer Bizewski og legger til – boksing er ikke mye forskjellig fra kickboksing. Man må posisjonere seg litt annerledes, men jeg har jobbet med boksere lenge, så det er ikke noe nytt for meg.

Før han fikk en boks, kjempet Bizewski seks ganger for et av de største kampsportforbundene, FEN, innen kickboksing.

– Jeg deltok med: Marcin Szreder, Mateusz Duczmal eller Arkadiusz Wrzosek, for tiden nummer 3 på verdensrankingen – lister opp Bizewski, som har en kamp i blodet.

– Jeg kjemper ikke bare i boksing, men der muligheten byr seg. Jeg har nylig kjempet barbeint i Bloodsport. Det er et så lite eventyr … Galaer organisert av Krystian Każyszka holdes vanligvis hjemme hos meg, så jeg liker å kjempe med ham.

På den neste «KAPEO Rocky Boxing Night»-gallaen møter Artur Bizewski Piotr Balcerzak, som også bare har én kamp å vise til.

– Jeg har ingen spesiell taktikk. Jeg antar at jeg skal kjempe og at jeg vinner. Sterke slag, åpen kamp! Jeg har utmerkede boksemuligheter. Helt fra starten har jeg trent med Rafał Kałużny, trener Nikodem Jeżewski og tidligere trenere, inkludert Marcin Rekowski og Michał Gerlecki. Jeg vil parre meg med Nikodem Jeżewski, Kacper Meyna, Przemysław Mysiala, Armen Awagjan eller Łukasz Załuska. De hjelper meg med å forberede meg til neste kamp slik at jeg er helt rolig i formen – sier han.

Som han nevnte, vil Bizewski dukke opp i den andre tungvektsduellen på kartet med Kacper Meyna, som også skal opptre i Żukowo 10. desember.

– Jeg forbereder meg så godt jeg kan. Jeg trener boksing og teknikk med Maciek Brzostek. Dawid og Damian Żołądek tar seg av motorklargjøringen. Jeg trener i Gdansk og Stężyca – beskriver Meyna.

Kacper Meynas rival på KAPEO Rocky Boxing Night-gallaen vil være Tamaz Zadishvili. Polakken har bare 7 kamper i navnet hans, den georgiske 28.

– Han kjempet i Norge, Finland, Frankrike og Tyskland. Han er erfaren og tipper neppe. Jeg er klar for 6 runder med tøff kamp. Uansett hva jeg vet om min nærmeste motstander, må jeg virkelig fokusere på meg selv. Jeg har dedikert meg til boksing. Jeg tjener ingen ekstra penger. Å kjempe er jobben min. Det er bedre å leve beskjedent og å vie seg 100 % til det man vil gjøre – understreker Kacper Meyna og legger til.

– Du vil se kampen med sterke bomber og se denne aggressive kroppen i begynnelsen av karrieren – kunngjør Meyna ettertrykkelig.

– Jeg stolte på Kacper. Han er en av hovedheltene i gallaene mine. Jeg elsker tungvektere generelt. Ett slag kan avgjøre utfallet. Det er en grunn til at denne kategorien kalles «kongelig». Jeg arrangerte den første tungvektsturneringen i Polen, hvor prisen for å vinne var 100 000 PLN og jeg signerte en kontrakt med Rocky Boxing Promotion Group – forklarer Krystian Każyszka. – Kacper kom til finalen der han etter en hard kamp måtte erkjenne Mateusz Cielepałas overlegenhet. Men til tross for fiaskoen ville jeg ha Meyna hjemme. Han er en ung, talentfull gutt. Det er en mulighet for at han vil konkurrere i en sparringskamp med den tidligere konkurrenten til Kubrat Pulev-mesterskapsbeltet. Jeg stoler på ham og stoler på hver eneste tungvektskamp under gallaene mine. Det er også favorittkategorien til Robert Rodas forretningspartner, som riktignok overtalte meg til å gjøre to tungvektskamper – avslutter Krystian Każyszka.

Den 10. desember, under «KAPEO Rocky Boxing Night»-gallaen i regi av ordføreren i Żuków Wojciech Kankowski, vil vi se 11 profesjonelle dueller. I tillegg til de to spillerne som er oppført i tungvektsdivisjonen, kan fansen se frem til returen til den nykårede bronsevinneren i det polske mesterskapet Angelika Krzysztoforska. Gallaen vil bli deltatt av tre talentfulle cubanere ledet av Evander Rivera. Den uovervinnelige bokseren fra Santiago de Cuba vil krysse hanskene med Kacper Salabura. I superfjærvektdivisjonen skal stortalentet Dominik Harwankowski igjen konkurrere mot Dato Nanava. De internasjonale mellomvektmesterne Adrian Szczypior og Damian Tymosz kommer også tilbake til ringen. I lett tungvektsdivisjon er den polsk-ukrainske duellen mellom Damian Smagieł og Max Miszczenko meget lovende. Żuków-gallaen ble sendt 10. desember på Polsat TV-sportskanaler.

pressemelding

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment