Home » Spania og Polen vinner sin andre ATP-cupkamp på rad

Spania og Polen vinner sin andre ATP-cupkamp på rad

by Erlend Loe

Sydney (AFP) – Spania og Polen opprettholdt sine beste resultater i ATP-cupen med en 2-0 seier mandag i sin andre lagseier på rad.

Robert Bautista Agut vant kampen mot Spania, og beseiret norske Casper Ruud 6-4, 7-6 (4) etter at Pablo Carreno Busta beseiret Viktor Durasovic 6-3, 6-3.

Bautista Agut forbedret seg i lagturneringen til 9-2 individuelt.

«Casper spiller et flott tennisspill, han gjorde en god jobb i fjor, i dag gjorde jeg det veldig bra,» sa Bautista Agut i et intervju på banen. «Jeg kom veldig bra tilbake, gjorde veldig få feil og spilte veldig hardt.»

Kamel Majsherczyk ga Polen en tidlig ledelse over Georgia med 6: 1, 6: 1 mot Alexander Bakshi før Hubert Hurkacz forsvarte seg, og duoen vant 6: 7 (5), 6: 3, 6: 1 mot Alexander. mithril.

– Han (Mitreveli) spilte veldig bra i første sats og ting falt ikke i smak. Jeg har forbedret meg for hvert sett og jeg er fornøyd med seieren – sa Hurkacz.

Polen kan sikre seg semifinaleplass dersom de slår Argentina i sin neste gruppekamp onsdag.

Det tok bare Majchrzak 53 minutter å beseire Bakshi.

«Jeg prøvde å flytte (Bakshi) og jeg tror det var nøkkelen til spillet,» sa Majsherzak, trent av tidligere verdens nummer syv Joachim Nyström.

«Det gir meg så mye selvtillit og så mye trygghet i tennisen min at jeg føler at jeg forbedrer meg,» sa Majscherzak om Nystrom på ATP Tour-nettstedet. «Vi jobber med det (lage et fullstendig spill), men på en måte som ikke forstyrrer hovedspillet mitt. Vi skal gå fra trening til kamper, men det tar tid. «

I kampene mandag kveld spiller Hellas mot Argentina og Serbia mot Chile.

De fire vinnerne av 16-mannsturneringen går videre til semifinalen fredag ​​og lørdag, og søndag møtes vinnerne i finalen.

———

Mer AP-tennis: https://apnews.com/hub/tennis Jeg https://twitter.com/AP-Atletisk

You may also like

Leave a Comment