Home » Szczesny satte Messi på 100 euro før straffemerket. «Jeg blir nok suspendert» Polens landslag

Szczesny satte Messi på 100 euro før straffemerket. «Jeg blir nok suspendert» Polens landslag

by Erlend Loe

Det polske landslaget skriver historie i Qatar. Dette er første gang siden 1986 at laget vårt går videre til 1/8-finalen i verdensmesterskapet. Dette klarte hun ikke fra en lederstilling bord. I den avgjørende kampen tapte de 2-0 for Argentina og beholdt andreplassen takket være en bedre målrekord. Og denne ble reddet av Saudi-Arabia, det scorer et mål Mexico står 1-2 med tre minutter igjen av tilleggstid.

se videoen
Fra evig skuffelse til helter av arbeidsstyrken. «Denne turneringen tilhører Szczesny»

Piotr Zieliński etter opprykk: Du må være ærlig

Szczesny satset på straffe med Messi. «Jeg blir sannsynligvis suspendert»

Polens nederlag kunne vært større, men Wojciech Szczęsny gjorde jobben sin igjen. Han ble tildelt en straffe, men gjorde en fantastisk redning fra Leo Messi. – Det sa jeg til dommeren [Messiego – red.] Jeg tok på den, men den var ikke en hit. Det var bare kontakt, men ingen straff. Dommeren avgjorde imidlertid annerledes – Szczęsny fortalte om situasjonen i et intervju med TVP sport. Og et øyeblikk senere la han til: – Og jammen kunne jeg vist meg frem.

Senere dukket Szczęsny opp foran TV2-kameraene fra Norge. Og der fortalte han en interessant historie. Han var så sikker på at dommeren ikke ville tildele en straff at han bestemte seg for å… legge et spill med Lionel Messi. – Vi snakket sammen før straffen. Jeg fortalte ham at jeg satset 100 euro på at dommeren ikke ville diktere en straff. Så jeg tapte et veddemål med Messi. Jeg tror ikke det er tillatt i VM. Jeg blir nok suspendert. Men jeg bryr meg ikke. Dessuten betaler jeg ham ikke. Han bryr seg ikke. Kom igjen, 100 euro? sa Szczesny med et smil.

Det er andre gang på dette verdensmesterskapet at Szczęsny forsvarer en straffe og deretter forteller en morsom anekdote til journalister og fans. Det var det samme etter kampen mot Saudi-Arabia. – Jeg skal fortelle deg noe, men ikke si det til noen… Jeg så et dusin straffer fra hver av utøverne, og det var tre av dem. Jeg hadde et lite problem fordi det var en spiller foran meg og jeg visste ikke hvem det var. Jeg begynte å nærme meg litt fra siden for å se nummeret, men han var vendt mot meg. Jeg sa: «Hei, snu deg litt.» Til slutt ga han den tilbake toppmøte For det andre visste jeg hvilken det var, og jeg hadde trygghet i å vite at jeg ville forsvare den – sa han i et intervju med «Fotbil«.

Czeslaw MichniewiczMichniewicz kastet av seg jakken. Og det var ikke slutten. Det viste ikke kameraene

Det polske landslaget spiller en kamp i 1/8-finalen i verdenscupen søndag 4. desember. Polakkenes rivaler blir franskmennene, som skal forsvare tittelen i Qatar.

You may also like

Leave a Comment