Home » Tesla Model Y kommer i videospill

Tesla Model Y kommer i videospill

by Thure Lindhardt

Tesla samarbeider med PUBG-mobilappen. Så det vil være mulig å kjøre Model Y og besøke en Gigafactory på det nye kartet over spillet.

Videospill er en enorm reklameplattform for bilprodusenter i dag. Men hvis racingspill er logisk populært, har Tesla nettopp kommet til et helt annet spill.

Battle Royale Playerunknown’s Battlegrounds Mobile har fått en oppdatering som har gitt Erangel-kortet en ansiktsløftning. I den finner vi nå en gigafabrikk, som er lagt til de mange allerede eksisterende futuristiske bygningene.

Teslas Gigafactory er ikke en passiv del av spillet, da det er mulig å gå inn i den med karakteren din og aktivere brytere og mekanismer for produksjon av en Model Y. Den elektriske SUV-en kan kjøres inn i spillet, men fungerer også som en skyttel for å koble til et punkt takket være autopiloten.

Merk at det også er mulig å se Cybertruck og Tesla Semi i spillet uten å kunne kjøre dem. PUBG Mobile er tilgjengelig på Android-smarttelefoner og iPhones, og oppdateringen kan lastes ned på Android og iOS.

You may also like

Leave a Comment