Home » The Last of Us: Bella Ramsey (Ellie) s’exprime sur la serie HBO

The Last of Us: Bella Ramsey (Ellie) s’exprime sur la serie HBO

by Thure Lindhardt

Nyhetskultur The Last of Us: Bella Ramsey (Ellie) s’exprime sur la serie HBO

For noen dager bildene og videoene fra innspillingen av HBO-serien The Last of Us. Parallelt begynner skuespillerne å gi intervjuer, og starter med den som tar på seg Ellies kostyme, Bella Ramsey.

bare 18 år gammel, Bella Ramsey har allerede vært på kino og fjernsyn i produksjoner som Two For Joy, Judy, Game of Thrones, Requiem eller Hans mørke materialer: Ved verdenskrysset. I februar får hun vite at hun er valgt ut til å spille Ellie, den sentrale figuren i lisensen. De siste av oss. Tilbake i en HBO-produksjon Hun betrodde seg til BBC. Ordene dine har blitt rapportert av Comicbook, og vi oppdager at de er det ser på dette nye prosjektet som det største i hans unge karriere, allerede formet av storfilmen Game of Thrones:

Dette virker definitivt som den største utfordringen jeg har tatt på meg, og jeg trenger ikke tenke så mye på det da det skremmer meg litt! Da jeg kom hit var jeg i karantene i to uker, bare med tankene mine. Og jeg skal ikke tenke på omfanget av prosjektet.

Imidlertid har den et par referanser som kan gjøre deg litt rolig. Det minner spesielt om tilstedeværelsen av produsent Carolyn Strauss, allerede til stede på Game of Thrones, men også på Lykke, Tsjernobyl, Treme eller Deadwood: Filmen.

Game of Thrones var det første jeg gjorde, og det var allerede HBO. Carolyn Strauss er også involvert i produksjonen, så jeg føler at sirkelen har gått for fullt, det er veldig kult.

For øyeblikket blir serien The Last of Us fortsatt filmet og har ingen utgivelsesdato. De fleste observatører derimot anser en exit ved utgangen av 2022 som fullt mulig. Det gjenstår å se hvordan den blir sendt i Frankrike. SVOD-tjenesten kommer til Europa 26. oktober, men kun Norge, Finland, Sverige, Spania, Danmark og fyrstedømmet Andorra er berørt.

I 2022 vil Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Ungarn, Moldova, Montenegro, Nord-Makedonia, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia og Slovenia bli lagt til i Bosnia-Hercegovina. For Frankrike, Tyskland, Italia eller Storbritannia er det fortsatt den mest troverdige ruten å signere avtaler med eksisterende operatører.


Lær mer om universet til The Last of Us

  • Kilde: BBC via Comicbook

Av MalloDelic, Skriv til jeuxvideo.com

MP

You may also like

Leave a Comment