Home » To tiebreaks i Hurkacz sin kamp! Pole i kvartfinalen i ATP-turneringen i Shanghai

To tiebreaks i Hurkacz sin kamp! Pole i kvartfinalen i ATP-turneringen i Shanghai

by Erlend Loe

Både Hurkacz, som beseiret australieren Thanasi Kokkinakis 7:6 (7:5), 6:4 og taiwaneren Yu Hsiou Hsu 6:4, 6:4 etter to sett i de innledende rundene, og Zhizhen Zhang (kineseren). nådde fjerde runde, og beseiret Richard Gasquet, Tomas Martin Etcheverry og Brandon Nakashima) vant på egen serve i lang tid, selv om det er verdt å merke seg at polakken var veldig nær å knekke motstanderen i andre og åttende kamp.

SE OGSÅ: Świątek legger press på Sabalenka! Endringer i rangeringen etter WTA i Beijing

Til syvende og sist måtte resultatet av det første settet avgjøres i tiebreak. Zhizhen Zhang hadde den bedre starten og tok raskt en 2-0 ledelse. Wrocław-spilleren ga imidlertid ikke opp og klarte å snu skjebnen til dette spillet, og vant 8:6, noe som var til stor fordel for ham … hans rival, som scoret for polakken da stillingen var 7:6 enkel feil og traff nettet i en ikke særlig vanskelig situasjon.

Den andre delen av kampen startet som forventet for kineserne, som ikke bare vant to ganger på serven, men også brøt Hubert Hurkacz, og ga ham en 3-0 ledelse i kampene. Men tennisspilleren vår klarte å jevne ut poengsummen ved å beseire motstanderen i den femte kampen. Dessverre falt de neste to målene til Zhizhen Zhang, som kunne vinne for andre gang takket være polakkens pasning. Wroclaw-innfødte slo verdens nummer 60 tennisspiller i den niende kampen og slo ham, men han klarte ikke å bryte gjennom og tapte på sin egen serve, noe som betyr at Zhang vant 6-4 i settet. Hubert Hurkacz klarte ikke å forsone seg med den tapte muligheten og kastet sint balltre inn på banen etter den siste ballen.

Det tredje settet var likt det første settet av kampen: spillerne vant enstemmig på serven og kampens skjebne måtte avgjøres med tiebreak. Selv om kineserne tok ledelsen to ganger, triumferte Wroclaw-spilleren 7-4 og det var han som tippet balansen i hans favør.

I kvartfinalen i ATP-turneringen i Shanghai møter polakken ungareren Fabian Marozsan, som overraskende beseiret nordmannen Casper Ruud 7:6 (7:3), 3:6, 6:4 etter en kamp i tre sett.

ATP i Shanghai – 4. runde
Hubert Hurkacz – Zhizhen Zhang 7:6 (8-6), 4:6, 7:6 (7-4)

RI, Polsat Sport

You may also like

Leave a Comment