Home » Uavgjort i Premier League-treffet. Liverpool FC kom seg

Uavgjort i Premier League-treffet. Liverpool FC kom seg

by Erlend Loe

Fire mål ble scoret i kampen mellom Liverpool FC og Arsenal FC.

Premier League-ledere Arsenal spilte uavgjort 2-2 mot Liverpool på 30. kampdag etter å ha ledet 2-0. Jakub Kiwior spilte for London-laget fra det 80. minutt. The Gunners er seks poeng foran Manchester City på tabellen.

Arsenal har ventet på å vinne på Anfield siden 2012. Søndag så det ut til at han endelig skulle vinne. I det 28. minutt ledet gjestene allerede 2-0 etter scoringer av brasilianerne Gabriel Martinelli og Gabriel Jesus.

SE OGSÅ: Erling Haaland grunnla selskapet. Deres plassering er omstridt

Egypteren Mohamed Salah ga signal om å ta igjen på slutten av første omgang. Samme spiller bommet på en straffe i det 54. minutt (han bommet på målet), men til slutt reddet «The Reds» uavgjort.

De fikk et poeng fra brasilianske Roberto Firmino i det 87. minutt (da Kiwior allerede var på banen).

Arsenals rekke med syv strake Premier League-seire tok slutt. Londonerne har 73 poeng og er seks foran Manchester City, som har spilt en kamp på hånden.

Dagen før slo The Citizens bunnen Jan Bednarek (den polske forsvarsspilleren spilte hele kampen) 4-1 borte mot Southampton FC. Norske Erling Haaland, som kom tilbake fra skade, scoret to mål.