Home » Vi må forbedre oss mentalt og atletisk. Vi starter med forsvaret

Vi må forbedre oss mentalt og atletisk. Vi starter med forsvaret

by Erlend Loe

Tomasz Staniórski vil lede den første treningsøkten som Narew Ostrołęka-trener mandag kveld. Den 42 år gamle treneren står overfor en betydelig utfordring etter tre runder i 4. divisjon, ettersom Narew ennå ikke har vunnet kampen denne sesongen. Det er mye arbeid å gjøre, men den nye treneren håper Narew får tre poeng på lørdag.

eOstroleka.pl: Hvordan reagerte du på tilbudet fra Narew Ostrołęka? Jeg tror det var en ganske uventet nyhet.

Tomasz Staniórski, trener for Narew Ostrołęka: Etter å ha jobbet i Łomża hadde jeg ikke engang tid til å hvile, tilbudet kom raskt. Jeg takket ja til det fordi jeg anser det som en stor ære. Narew er en klubb med tradisjon, en klubb med stort potensial og veldig gode forutsetninger for trening og utvikling. Jeg synes det er en stor ære, men også en stor utfordring fordi du vet hvordan situasjonen er i tabellen. Vi må forbedre oss mentalt og atletisk, og jeg håper at jeg kan leve opp til denne utfordringen og disse forventningene.

Dette mentale området vil trolig være et av de viktigste fordi moralen etter tre nederlag ikke er så høy. Har du en idé om å heie dette laget frem til lørdag?

Selvfølgelig. Jeg tror at bare trenerskiftet ofte er et insentiv for spillerne. Jeg synes alltid at Narew er veldig sterk personellmessig, det er veldig gode spillere her. Det er alt i hodet et sted, men det er trenernes rolle å rense hodene, å jobbe med den taktiske layouten til laget, og vi skal gjøre alt vi kan for å forberede laget til lørdag.

På lørdag vil kampen mot Ząbkovia være din debut, og det er en vanskelig rival. Tror du at gjennombruddet kommer i denne kampen?

Jeg tror han er en veldig god kandidat for et gjennombrudd. Jeg antar at dette er et lag som kommer for å spille fotball med oss, så vi legger bak oss 100 prosent dyktighet, helse og engasjement. I tillegg, organiseringen av spillet og jeg tror at tre poeng vil være i Ostrołęka.

Hvilken spillfilosofi foretrekker du? Hvordan vil trener Tomasz Staniórskis Narew se ut?

Hvis du ser på tabellen for øyeblikket, målmessig, må du starte defensivt og generelt tror jeg at når du bygger et lag må du lene deg tilbake og spille litt fremover senere. Vi starter med å forbedre spillet i forsvar for ikke å tape mål, og det er det vi skal fokusere på. Over tid, hvis det fungerer for oss, vil vi implementere det spesifikt på krenkelser. Men for øyeblikket handler det om å spille defensivt for hele laget.

Vil du jobbe med dette personalet i Narew?

Vi holder oss til de ansatte som er der. Dette er veldig kompetente folk, og fremfor alt folk herfra. Jeg synes denne klubben bør ha en viss identitet, ikke bare spillerne, men også staben. Michał Lelujka eller Piotr Wiski er mennesker som kan håndverket sitt.


Tomasz Staniorski – født 23. juni 1980 i Białystok. Som fotballspiller spilte han som forsvarer – i ŁKS Łomża, Wigry Suwałki, Ruch Wysokie Mazowieckie, Warmia Grajewo, Korona Ostrołęka, Narew Ostrołęka, Olimpia Zambrów, Holmlia SK (Norge). Som trener for ŁKS Łomża (ungdomsgrupper og seniorer) og Korona Ostrołęka (seniorer).

(på bildet: trener Tomasz Staniórski på jubileumskampen til Oldboys i fargene til Korona Ostrołęka)

Vil du holde deg oppdatert med sportsresultater og informasjon? Lik oss på Facebook:

SPORT Ostrołęka | Markedsfør nettstedet ditt også

Les også:

You may also like

Leave a Comment