Home » Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

by Thure Lindhardt

Erling Haaland har blitt koblet til en overgang til Bayern München, men planen kan slå tilbake. Alt på grunn av de enorme økonomiske forventningene til Borussia Dortmund-spissen.

«Sport Bild» annonserte for noen dager siden at FC Bayern München vil ha Erling Haaland. Nordmannen ville etterfølge Robert Lewandowski, hvis kontrakt går ut i juni 2023 og samtaler om en forlengelse ennå ikke har startet.

Ordene om en mulig Haaland-overgang burde opprørt Lewandowski. Ifølge ESPN kan imidlertid Bayern-aktivistenes plan slå tilbake. Alt på grunn av de økonomiske forventningene til en av verdens beste spisser av den unge generasjonen.

Vel, Haalands forventninger sies å være opptil 30 millioner pund i året, som er 35 millioner euro. Til sammenligning – Robert Lewandowski hos FC Bayern tjener 22 millioner euro. Det er vanskelig å forvente at en klubb med en slik overgangspolitikk skal gi en så høy lønn til en ny spiller.

SE VIDEO: #dziejesiewsportu: et merkelig mål i Ukraina. Hvordan skjedde det?!

Manchester United, Manchester City, Chelsea FC og Real Madrid er også interessert i Haaland. Hver av disse klubbene hadde råd til å møte Haalands økonomiske forventninger.

You may also like

Leave a Comment