Home » 7:1! Spania beseiret motstanderen og ble de yngste debutantene i historien til å score

Spania beseiret Georgia 7-1.

Det spanske landslaget gjorde en utmerket prestasjon. Fredag ​​beseiret hun Georgia 7-1 i Tbilisi! Målscorere inkludert: Debut av Lamine Yamal.

Georgia hadde tidligere snappet poeng fra Norge og håpet derfor fryktelig på en opprørs. Deres håp ble knust mellom det 22. og 40. minutt. I løpet av denne tiden scoret gjestene fire mål. Fabian Ruiz scoret også, men målet hans ble nektet for offside.

SE OGSÅ: En gutt henvendte seg til Robert Lewandowski etter kampen. Slik reagerte kapteinen (BILDER)

Kort tid etter pause scoret vertene takket være Giorgi Chakvetadze. Han skjøt fra noen få meter og det virket som Unai Simon måtte ta ballen med hendene. Målvakten gjorde imidlertid en fatal feil…

Det så ut for spanjolene som en fille for en okse. De scoret ytterligere tre mål mellom det 66. og 74. minutt. Listen over målscorere inkluderte: Yamal, for hvem det var hans første opptreden på landslaget. FC Barcelona-spilleren ble den yngste debutanten i historien til «La Furia Roja». Den dagen var han 16 år og 57 dager gammel.

Det resultatet presset Spania opp til andreplass i gruppe A. Du har seks poeng. I mellomtiden ligger Georgia på fjerdeplass med fire poeng.

Georgia 1-7 Spania (0-4)

Mål: Giorgi Chakwetadze 49 – Alvaro Morata 22, 40, 66, Solomon Kwirkwelia 28 (s), Dani Olmo 38, Nico Williams 68, Lamine Yamal 74