Home » Baltic Cup 2021 Litauisk fangst – 6 sett med medaljer

Baltic Cup 2021 Litauisk fangst – 6 sett med medaljer

by Thure Lindhardt
FOTO: lif.lt

Den internasjonale roregattaen Baltic Cup 2021 fant sted i Trakai i helgen.

Lørdag stilte de unge roerne på distansen 2000 meter, og søndag demonstrerte de farten på 500 meter.

På den første dagen av konkurransen (2000) ble damedouble – Saulė Kryževičiūtė og Ūla Jonušaitė – tildelt gullmedaljer. Hun tilbakela distansen på 7 minutter. 24,06 sekunder ble det sølv til tyskerne og bronse til russerne.

Sølv lyste på brystet til guttenes dobbeltmannskap lørdag kveld. Vilius Stonkus og Domantas Riauba tok avstanden på 6 minutter. 56,37 sekunder og lå kun bak de tyske roerne i finalen. Bronse gikk til guttene fra Norge.

De fire jentene ble tildelt bronsemedaljer: Vestina Grumadaitė, Agnė Kubaitytė, Ugnė Šakickytė og Ema Želvytė. Gullmedaljer ble vunnet av tyske idrettsutøvere og sølv av polske idrettsutøvere.

Søndag (500 m) vant S. Kryževičiūtė og Ū nok et sett med gullmedaljer. Jonušaitė (1.40.19). Sølv gikk til de unge russiske roerne og bronse til de tyske roerne.

De fire jentene (V.Grumadaitė, A.Kubaitytė, U.Šakickytė og E.Želvytė) var også fornøyd med den andre bronsesatsen.

En dag før de svelget «sølv»-pillen, var toseterne (V. Stonkus og D. Riauba) strålende fornøyd med gull allerede søndag. Sølv ble vunnet av nordmennene og bronse av esterne. Et annet litauisk lag – Tadas Vaitkevičius og Matas Černevičius – tok seg til den femte finalen.

lif.lt

You may also like

Leave a Comment