Home » Bettoni gjentar at Zidane er på sabbatsår

Bettoni gjentar at Zidane er på sabbatsår

by Erlend Loe

David Bettoni var en høyrehånd dedikert til Zinédine Zidane under sin trenerkarriere og snakket om vennens muligheter som ryktene nylig sendte ryktene til PSG.

Dette er et av temaene som har kommet opp i nyhetene fra PSG de siste ukene. Mens ryktet nylig gikk om en mulig interesse for Zinédine Zidane, har den brasilianske sportsdirektøren Leonardo gjentatte ganger benektet enhver kontakt mellom hovedstadsklubben og den tidligere Real Madrid-treneren. «Vi har ikke kontaktet Zidane eller noen annen trener,» sa han på mikrofonen til Europa 1 forrige helg. David Bettoni, Zidanes lojale Real Madrid-assistent, vet ikke hva vennens fremtid vil bringe.

Bettoni: «Han vil bestemme om klubben passer ham»

«Jeg vet ikke, jeg har egentlig ikke snakket om hans neste mål ennå,» sa han daglig å markere. Han sa han ville ta et år fri. Jeg kjenner Zizou veldig godt og han tenker ikke på det, jeg vet at han er med familien sin og når han er klar vil han lytte til tilbudene og vi får se hvem som også vil signere ham. Jeg tror han er åpen for alt og han vil bestemme om klubben er den rette for ham, om han ikke liker noe, om han er konkurransedyktig. Det er mange faktorer, og vi får se hvor han går når han trener på slutten av sesongen.»

Zidane-ryktet hadde skutt fart i slutten av november, mens Pochettinos avreise til England, hvor navnet hans ble knyttet til Manchester United, svulmet opp etter at norske Ole Gunnar Solskjær gikk av. The Red Devils stolte til slutt på overtakelsen av Ralf Rangnick, mens Pochettino ble støttet i sin rolle av Paris Saint-Germains sportsdirektør Leonardo. «Alle tingene vi tenkte på ham (da han kom) er fortsatt der,» sa han til Europe 1.

You may also like

Leave a Comment