Home » Dagbok for overgangsvindu (01/15): Haaland vil ta sin avgjørelse, Salah forhandler fortsatt om kontraktsforlengelse

Dagbok for overgangsvindu (01/15): Haaland vil ta sin avgjørelse, Salah forhandler fortsatt om kontraktsforlengelse

by Erlend Loe

Infotråden:

– 16:00: FC Barcelona ville være i fulle forhandlinger med Ronald Araujo å forlenge kontrakten hans. Den uruguayanske midtstopperens nåværende leieavtale løper til 2023.

– 15:20: Newcastle, ekstremt aktiv (eller i det minste veldig knyttet til ryktene som dukker opp i de forskjellige mediene) ville være på sporet Keylor Navas, PSG-målvakten, ifølge RMC Sport.

– 14.30: «Ancelotti er besatt av Calvin Phillipsifølge El Nacional. Den engelske landslagsspilleren fra Leeds ville være den ideelle etterfølgeren til Casemiro i Real Madrid, ifølge spanske medier.

– Klokken 14: Erling Haland vil snart bestemme seg for fremtiden hans! «I de siste månedene, av respekt for Dortmund, har jeg bestemt meg for å ikke snakke for mye i media. Men nå som klubben har lagt press på meg, må jeg ta en avgjørelse snart, sa den norske spissen etter å ha slått Freiburg fredag.

– 13.50: «Sven Botman er ikke til salgs,» sa Losc-president Olivier Létang. Den nederlandske midtstopperen får en spesiell omtale på Newcastle-siden.

– 13:30: «Å signere en stor kontrakt er ikke som å kjøpe en smarttelefon.» Punchline er trukket om forhandlingene mellom Jürgen Klopp Ikke korrekt og Liverpool. «Det er samtaler,» sa den tyske treneren.

– 13:05: Newcastle skal ha henvendt seg til den tyrkiske klubben Adana Demirspor i et forsøk på å tjuvskytte dem Mario Balotelli. Men den tyrkiske presidenten hevder å ha avvist dette tilbudet. – Vi har ingen intensjon om å selge den.

– 12.40: Dette bekreftes av den spanske dagsavisen Marca Joao Felix vil ikke forlate Atlético Madrid til tross for rykter som knytter ham til Manchester City.

– 11:50: kontraktsforlengelsen av Dybala Tog, på Torino-siden. Den argentinske spissen, som var fri i sommer, kunne derfor forlate Juve…

– 11:10: Hatem Ben Arfa det er varmt på Losc. Den offensive midtbanespilleren kan signere en seks måneders avtale for de franske mesterne som er på nippet til å miste Yusuf Yazici for å slutte seg til CSKA Moskva.

– 10.50: Dette bekreftes av den britiske avisen The Telegraph Kylian Mbappe har ikke vendt ryggen til PSG ennå. Den franske landslagsspilleren kan endelig… få en kort kontraktsforlengelse, noe som ville hindre ham i å forlate denne sommeren. Et merkelig rykte ettersom spilleren vil motta en rekordsigneringsbonus uavhengig av deres mål takket være deres «Free Agent»-status. Bedrifter å følge…

– 10.40: Dusan Wlahovic kan signere for Arsenal i vinter. Mens Gunners har vært på sporet av den serbiske spissen i flere dager, hevder den italienske avisen La Reppublica nå at Fiorentina er på randen av overgivelse. Arsenals siste tilbud, som ville være satt til €69 millioner, kan tilfredsstille de toskanske lederne. Så londonerne ville utføre et fint kupp ved å signere denne ettertraktede 21-åringen.

– 10.20: Pengeløs, men fantasiløs, ønsker Barça å styrke forsvaret sitt ved å rekruttere spillere som blir løst fra kontrakten sin neste sommer. Azpilicueta, Rudiger, Christensen (Chelsea)et Lukk (Bayern München) ville være i kontakt med katalanerne.

– 10:00: Flere italienske medier hevder at AC Milan ønsker å rekruttere Arthur teater neste sommer ! Den røde djevelen, som begynte i Bologna i 2021, gjør seg bemerket i Italia og begynner å vekke misunnelse. Uansett hva som skjer, vil han ikke forlate denne vinteren, da han allerede har forsvart fargene til to lag denne sesongen: Oostende og Bologna. Hans nye klubb ønsker å motta minst tjue millioner euro tilbake fra transaksjonen.

You may also like

Leave a Comment