Home » Den 91-dobbelte representanten for Norge må i fengsel. Retten behandlet ham «skånsomt» pika nona

Den 91-dobbelte representanten for Norge må i fengsel. Retten behandlet ham «skånsomt» pika nona

by Erlend Loe

John Carew er 91 ganger representant for Norge. Tidligere representerte han fargene til m.in. Valencia, Roma, Aston Villa og West Ham. Han avsluttet fotballkarrieren i juli 2012. Nå er 43-åringen i trøbbel med loven. I slutten av oktober meldte Daily Mail at statsadvokatembetet i Oslo hadde behandlet saken om en tidligere fotballspiller som skal ha unndratt skatt og ikke opplyste inntekter utenfor Norge til skattekontoret.. Presedensen bør finne sted i 2014-2019. Nordmannen risikerte opptil to års fengsel. Det ble til slutt en litt mildere dom.

se videoen
Dette er den fremtidige målvakten til det polske landslaget. «Har karakter, selvtillit»

John Carew dømt. 14 måneders fengsel og en stor bot

Aktor hevdet at påstandene var sanne. Bortsett fra straff fengsler Det ble også begjært en bot på cirka 52.000 Euro (540 000 kroner). Carews forsvarsadvokater ba derimot kun om samfunnsstraff. En formildende omstendighet skal ha vært at tiltalte innrømmet anklagene mot ham, med påstand om at han utilsiktet brøt loven. Han anklaget Pers tidligere agent Arne Floda. Det var han som skulle overbevise nordmannen om ikke å oppgi utenlandsk inntekt. – Jeg stolte blindt på ham. Jeg var overbevist om at han hadde rett. Han kontrollerte meg nesten som en marionett,” hevdet John Carew.

Polens svakeste rival? Til slutt tapte de bare for verdensmesteren

Nordmannens forklaringer klarte ikke å overbevise retten og det falt en dom i november – den tidligere fotballspilleren ble funnet skyldig i å ha unnlatt å betale skattekontoret summen på rundt 12,8 millioner kroner (rundt 1,2 millioner euro). For denne handlingen ble han dømt til 14 måneders fengsel. Det ble også ilagt en bot på 52.000 euro (ca. 540.000 kroner). Nordmannen slapp unna den hardeste straffen.

Til begrunnelse SD Han understreket at han hadde lagt til grunn formildende omstendigheter, det vil si «grov uaktsomhet». Det ble slått fast at den tidligere fotballspilleren faktisk ikke var klar over noe brudd på loven. Selvfølgelig er Carews forsvarere uenige i dommen og varsler en anke. Så langt har ingen av partene anket rettens dom.

Mer sportsinnhold på hjemmesiden Gazeta.pl.

Den engelske landslagsspilleren trekker seg tilbake.  Han vant alt det var å vinne i klubbenDen engelske landslagsspilleren trekker seg tilbake. Han vant alt det var å vinne i klubben

John Carew spilte mesteparten av sin karriere i den engelske Premier League, hvor han spilte 138 opptredener. Spissen scoret 38 mål og ga 12 målgivende pasninger. I 2003 nådde han mesterskapstittelen Spania med Valencia. Han ble også fransk Ligue 1-mester to ganger mens han representerte Olympique Lyonnais. Etter å ha fullført eventyret med fotball, ble han skuespiller og filmprodusent. Han spilte blant annet i filmen Witch 2 i 2019.

You may also like

Leave a Comment