Home » EFootball: Det endrer seg for etterfølgeren til PES

EFootball: Det endrer seg for etterfølgeren til PES

by Thure Lindhardt

Pro evolution fotball er ikke lenger. Eller i hvert fall ikke under det navnet. Den uunnværlige lisensen for fotballspill, lang nummer 1 i sjangeren før den stort sett ble overgått FIFA i de siste årene besluttet å ha en fullstendig overhaling. Hans siste verk med tittelen e-fotball 2022, som vises i en slanket versjon denne torsdagen, vitner om denne nye retningen: navneendring, økonomisk modell og grunnleggende spill.

Et gratis spill ved installasjon

Det er sannsynligvis akronymets forsvinning SPE, kjent for alle fans av alle videospill som vil skade puristene mest. Men forresteneFootball PES 2021e-fotball 2022, Konami ønsker å slette fortiden. Farvel til den betalte modellen også, til € 70, det nye spillet som har tjent en formue for den japanske utgiveren de siste årene: den virtuelle fotballsimuleringen er nå tilgjengelig spill gratis, dvs. gratis ved installasjon, men med mulighet for å motta tilleggsinnhold mot betaling.

Som et resultat tilbys det jevnlig oppdateringer for å legge til nye funksjoner til spillet. Versjonen, som vil bli utgitt 30. september, er derfor veldig sofistikert med vilje: bare ni lag tilgjengelig (inkludert FC Barcelona, ​​​​Juventus eller Bayern München) og seks stadioner for lokale spill eller mot kunstig intelligens. For noen belønninger vil det også være mulig å delta på ukentlige arrangementer.

Oppdateringer til høsten

Skikkelig enkelt introduksjonsinnhold som blir gjort mer konkret i høst med en oppdatering. Dette bør tilby nye spillmoduser, inkludert » Kreative team «Online hvor du kan bygge ditt eget team som i» Ultimat lag » fra FIFAsom burde gjøre det mulig eFotball å være økonomisk.

Dette nye spillet drar også fordel av en grafikkoppdatering med bruk av en ny motor under Unreal Engine. Angående Spillestil, ble det lagt vekt på en-mot-en i spillet, med mulighet for bedre kontroll over treffkraften og driblehastigheten. Vil justeringene være nok til å fylle popularitetsgapet som deler seg for øyeblikket? eFotball fra FIFA ? Ikke sikker: den konkurrerende EA Sports-simuleringen som ble utgitt på fredag, er den mest solgte kulturelle ressursen i Frankrike.

You may also like

Leave a Comment