Home » Ekle angrep på Björgen. «Du bør ikke vise kroppen, den er unormal»

Ekle angrep på Björgen. «Du bør ikke vise kroppen, den er unormal»

by Thure Lindhardt

Björgen er en av de mest suksessrike utøverne i verden – hun har til og med åtte olympiske gullmedaljer, hun har vunnet nitten verdensmesterskap og også fire krystallkuler for den samlede rangeringen av verdenscupen i langrenn. Nå avslører Ingerid Marit Stenvold Norwe¿ka bakgrunnen for sin store karriere i en selvbiografi som er skrevet sammen med en journalist for NRK fjernsyn. Og dette er ikke alltid lykkelige tider.

«Er jeg feminin nok?» spurte Marit Björgen

Diskusjonen om konkurrentens kropp er spesielt imponerende. Bjørgen har gjentatte ganger blitt sett på av kritikerne og til og med hatere som å være underlegen andre spillere og kvinner fysisk. I boka «Vinnerhjerte» snakket hun åpent om det.

Izabela Marcisz viste bildet etter operasjonen. «Jeg lurer på hvordan det kommer til å gå»

«Burde jeg sett annerledes ut? Er jeg feminin nok?» – Bjørgen bør spørre seg selv under konkurransen på P¦ races, som han skriver om i sin selvbiografi, som er sitert av portalen til den estiske dagsavisen «Postimees». Konkurrenten avslører også at hun på et tidspunkt fikk så mange negative nyheter om kroppen sin og at hun ikke burde eksponere musklene i det hele tatt at hun spurte om muligheten for å ha på seg et antrekk som dekket armene og hendene fullstendig.

Et drama av håp for polsk vintersport!  En alvorlig ulykke under trening og en operasjon var nødvendigEt drama av håp for polsk vintersport! En alvorlig ulykke under trening og en operasjon var nødvendig

— Det var vanskelig å høre at det ikke var normalt. Björgen opplevde hat på grunn av utseendet sitt

– Det var tungt å høre at det ikke er normalt å ha så mange muskler og at jeg må dekke meg mer til for at jeg ikke skal vise kroppen min – sier Norwegian i et intervju for TV2. – Men jeg er glad jeg var selvsikker og visste at kroppen min gjorde det mulig for meg å bli verdens beste løper. Men jeg vet at ikke alle er sterke nok og jeg tror i seg selv at slike situasjoner ikke gir dem problemer med vekt eller matvaner – la Björgen til.

Justyna Kowalczyk-Tekieli refererte til kritikken av hennes fysiske aktivitet under svangerskapetJustyna Kowalczyk-Tekieli kritiserte å være aktiv under svangerskapet. «Det er ikke egoisme»

Hun beskrev også at hun ikke uten videre godtar alle måltidssituasjoner i trening. Mange spillere på buffeen eller i kafeteriaen nektet å spise desserter eller noen retter på grunn av kostholdet. Og hun lurte på om hun ikke burde gjøre det samme, men motivasjonen hennes har alltid vært å spise vanlige måltider og deretter bruke den ekstra energien til å jobbe hardere på trening. Björgen avsluttet karrieren etter sesongen 2017/2018. Siden den gang har hun ikke dukket opp i verdenscupkonkurranser, men har gått tilbake til å løpe skimaraton og trening.

You may also like

Leave a Comment