Home » En Premier League-legende kommer tilbake. Denne gangen i en annen rolle

En Premier League-legende kommer tilbake. Denne gangen i en annen rolle

by Erlend Loe

Burnley beseiret Middlesbrough 2-1 fredag ​​og sikret opprykk til Premier League etter nedrykk. Den populære «The Clarets» av denne ilken gikk med syv kamper igjen før slutten av den ordinære sesongen. Hovedarkitekten bak suksessen er Vincent Kompany.

Knapt noen forventet at Vincent Kompanys trenerkarriere skulle være så dynamisk. Spesielt når man ser på Burnleys spillestil. Laget, som til nå ikke hadde fengslet med spillet sitt, ble plutselig hyggelig å se på. Turf Moor har kun tapt to ganger denne sesongen og har det beste angrepet og forsvaret i mesterskapet. Fordelen over den andre Sheffield er nå 11 poeng.

SE OGSÅ: Erling Haaland spilleklar. Vi vet nordmannens hjemkomstdato

– Det hadde vi ikke forventet. Vi ville oppleve det en dag, men vi trodde det skulle skje senere. Men noen ganger er raskere bedre, sa Burnley-manageren til engelske medier umiddelbart etter opprykk.

Burnley vender tilbake til Premier League så snart som mulig. I tidligere kamper endte «Cats» på 18. plass i ligaen og forlot toppdivisjonen etter seks år. I sommer var det en skikkelig revolusjon, klubben gjorde 16 overganger.

Dette er Kompanys andre trenerjobb. Før Burnley administrerte han Anderlecht Brussel, som han forlot i juni 2022. Hans gjennomsnittlige poeng per kamp som Clarets hovedtrener i alle konkurranser er 2,19. Nå er Burnley fokusert på å vinne mesterskapet.

DK, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment