Home » Erling Haaland kom godt overens med den nye klubben. En plasslønn for en nordmann! – Overganger – Sport Wprost

Erling Haaland kom godt overens med den nye klubben. En plasslønn for en nordmann! – Overganger – Sport Wprost

by Erlend Loe

Erling Haaland ble en stjerne i verdensklasse bokstavelig talt over natten. 21-åringen er en av de beste fotballspillerne i den yngre generasjonen. Senest har medieoppslag knyttet ham til de ledende klubbene selv. Real Madrid skal ha vært spesielt interessert i norske tjenester. Manchester City ble imidlertid med i kampen om å signere spissen, som er det nærmeste man kan vinne en spiller fra Borussia Dortmund, ifølge utenlandske medier.

Erling Haaland blir den best betalte spilleren i Premier League

16. april meldte tyske «Bild» at Erling Haalands flytting til Citizens-laget nesten var ferdig. Tre dager senere bekreftet britiske Daily Mail den oppsiktsvekkende nyheten. Manchester-klubben vil betale BVB en utbryterklausul på €75 millioner (£63 millioner).

«Hvis alt går etter planen, bør en femårsavtale trolig bli avtalt neste uke», heter det på Daily Mail-nettstedet.

Ifølge journalister har nordmannen blitt enige om en individuell kontrakt. Forwarden sies å betale over 500 000 pund i uken som er en helt ublu sum. I så fall ville 21-åringen ikke bare blitt Manchester Citys besttjenende fotballspiller foran Kevin De Bruyne, men også i Premier League som helhet.

Ifølge medieoppslag er spillerens far, Alf-Inge, personlig involvert i forhandlingene. Han pleide å representere fargene til borgerne selv. Nå prøver hun å hjelpe sønnen med å få de beste kontraktsvilkårene.

Erling Haaland har gjort 26 kamper i alle konkurranser denne sesongen, og scoret 25 mål. Nordmannen ville garantert hatt mye bedre statistikk hvis han ikke sliter med skader.


Les også:
Et rørende bidrag fra søster Cristiano Ronaldo. Hun tok farvel med sin avdøde nevø

You may also like

Leave a Comment