Home » filmet tolv spillere som hadde en nattlig orgie på stadion

filmet tolv spillere som hadde en nattlig orgie på stadion

by Thure Lindhardt

Det skjer tydeligvis ingenting i SK Brann-klubben. Som det siste norske førstedivisjonslaget må klubben nå takle en krisesituasjon etter at tolv av spillerne ble overrasket i en nattlig orgie med syv kvinner på stadion. som fra lokalmediet Bergens Tidende. avslørt.

Lagkameratene som hadde gått til middag i restauranten forlenget kvelden på et utested før de diskret gikk inn på Brann stadion til klokken 05.00. Diskret eller nesten … Hvis spillerne hadde sørget for å la mobiltelefonene ligge utenfor innhegningen for ikke å etterlate seg noen videobevis, tok stadionkameraene opp alt.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtok sporerne.

Klikk på » Jeg antar «, plotterne lagres og du kan se innholdet .

Klikk på «Jeg aksepterer alle sporstoffer»autorisere deponering av sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsider og applikasjoner for personlig tilpasning og målrettet annonsering.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.
Administrer valgene mine


Reaksjonen fra klubben lot ikke vente på seg. Administrerende direktør Vibeke Johannesen forpurret spillerne hennes: «Det tillot ikke klubben. De drakk alkohol, dro på stadion og feiret. Det er veldig alvorlig.» Før han hevder sitt ønske om å sanksjonere de berørte. Det er en underdrivelse å si at SK Brann ikke trengte det.

You may also like

Leave a Comment