Home » Haaland er Premier League-rekordbryteren. En nordmann er ustoppelig fotball

Haaland er Premier League-rekordbryteren. En nordmann er ustoppelig fotball

Erling Halaand imponerer med sine første opptredener i Manchester City. På fire Premier League-runder har nordmannen scoret opptil seks mål og én assist. Spissen scoret to mål mot West Ham United (2-0), ett mot Newcastle United (3-3) og scoret hat-trick i lørdagens kamp mot Crystal Palace (4-2). Fotballspilleren beviser at dette bare er begynnelsen, og målet hans er å dominere den engelske ligaen og bli dens toppscorer. Dette målet oppnås også konsekvent i kampen mot Nottingam Forest.

se videoen
Lewandowski eller Messi? Vi spør fans i Barcelona. En knusende forskjell

Haaland slår nye rekorder. Nordmannen er ustoppelig

Haaland var på banen fra de første minuttene av konkurransen. Nordmannen begynte å sjarmere nesten umiddelbart, og scoret et hattrick på under 40 minutter. Han scoret på rad i det 12., 23. og 38. minutt av kampen.

23 timers juryøkt om Ryan Giggs. Du kan ikke ta en avgjørelse. Slutt

Den 21 år gamle forwarden ble den første engelske ligaspilleren til å score ni mål på sine fem første kamper. Eksperter tror hvis Haaland scorer i dette tempoet, vil sesongen ende med mer enn 40 mål.

I tillegg ble nordmannen også den syvende spilleren i Premier League-historien til å score to hattrips på to kamper på rad. 21-åringen slutter seg til slike som: Les Ferdinand, Ian Wright, Didier Drogba, Wayne Rooney, Harry Kane (to ganger) og Thierry Henry.

Engelske journalister er imponert over nordmannens talent. Trenerne til motstanderlagene snakker også varmt om ham. «Han er som en romvesen. Han er sterkere, større og raskere enn noen av våre tidligere motstandere,» kommenterte en Premier League-manager Haalands holdning til The Telegraph. «Independent»-journalisten Mark Critchey lurer derimot på hva som ligger bak denne formen for fotballspiller. «Er vi Bondeforeningen?» spurte han ironisk.

Blir Ronaldo i United?Blir Cristiano Ronaldo? Alt takket være United-overføringer

Kampen mellom Manchester City og Nottingam Forest fortsetter. De engelske mesterne gir ikke konkurransen en sjanse og leder allerede 5-0. I tillegg til Haaland kom også Joao Cancelo og Julian Alvarez inn på toppscorerlisten.