Home » Han tegner en vifte. For en helg! Jagiellonia skal spille i Bielsk Podlaski, Polen i Łomża, Ślepsk i Białystok, boksegalla og storløping

Han tegner en vifte. For en helg! Jagiellonia skal spille i Bielsk Podlaski, Polen i Łomża, Ślepsk i Białystok, boksegalla og storløping

by Erlend Loe

Selv de mest krevende fansen vil få mye for pengene denne helgen i vår region. Tilbudet er veldig rikt: en fotballkamp for lag under 20 år Polen – Portugal i Łomża, en vennskapskamp Tur – Jagiellonia i Bielsk Podlaski, en boksegalla i Białystok, interessante volleyball- og basketballturneringer i hovedstaden i regionen og en flott løpearrangementet «Białystok Biega».

Flere tusen løpere møtes i nærheten av Białystok Atrium «Biała» på lørdag og søndag. Arrangørene av den 13. utgaven av «Białystok Biega» har forberedt tre arrangementer:

  • Moltani barneløp
  • midnatt fem
  • Rask ti

I Łomża vil det polske U-20-laget ledet av spille med sine portugisiske kolleger. Spillet vil bli spilt som en del av Eight Nations Tournament, som også inkluderer U-20-lagene fra Italia, Tyskland, Tsjekkia, England, Norge og Romania. Jagiellonia Białystok-spiller Dominik Marczuk har blitt kalt opp til det hvit-røde laget.

Vennskapskamp Tur Bielsk Podlaski – Jagiellonia Białystok (lørdag – 9. september kl. 16.00, på stadion i Orzeszkowa Street 19). facebook.com/turbielsk

Marczuks Jaga-kolleger vil delta i spillet for å markere 100-årsjubileet til Tura Bielsk Podlaski. Kampen mot de gule og røde blir en stor begivenhet. Programlederne vil dukke opp i historiske kostymer, og mange overraskelser er forberedt for fansen.

– Dette spillet er en feiring for Tura, en feiring for Bielsk Podlaski, og vi liker veldig godt å spille mot et lag fra Ekstraklasa. Vi anser det som et eventyr og en belønning for arbeidet vårt. Vi spenner oss ikke, men vi skal prøve å tilby fansen et interessant skue – sier trener Tura Darius Szklarzewski.

Boksefans kan delta i emosjonelle dueller under Białystok Chorten Boxing Show VII-gallaen organisert av Dariusz Snarskis Chorten Boxing Production-gruppe. Kveldens kamp blir Przemyslaw Smile Gorgons kamp, ​​hvis rival blir ukrainske Petro Lakockij.

– En proffdebut i lett tungvekt gir også en sjanse til å slå en god motstander og klatre i gradene. Ukraineren er en sånn «bijok» som presser seg frem. I kampen mot ham må du unngå enkle feil, fordi han bruker dem – anslår han Przemyslaw Smile Gorgon.

Gala Białystok Chorten Boxing Show VII (lørdag – 9. september kl. 18.30 i hallen til BOSiR ishall, 11 Listopada 28).
Gala Bialystok Chorten Bokseshow VII (Lørdag – 9. september kl. 18.30 i hallen til BOSiR skøytebane, 11 Listopada 28). Wojciech Wojtkiewicz

Gallaen innledes med en veieseremoni. Det vil finne sted fredag ​​8. september på Galeria Jurowiecka (nivå minus I) 16.

Volleyballfans vil være interessert i turneringen for Podlaskie Voivodeship Marshal’s Cup i forbindelse med den tredje markeringen av Franciszek Ilczuk. Podlaskie Voivodeship Derby REA BAS Białystok – Ślepsk Malow Suwałki lover å være veldig attraktivt (fredag ​​kl. 19 i Hall SP 50 på Pułaskiego Street 96).

Basketlaget Żubrów Chorten Białystok er vertskap for Rosti Cup 2023-konkurransen. Våre spillere i andre divisjon har allerede vunnet to pre-season turneringer og har en sjanse til å vinne den neste.

I lagidrett kan du heie på futsalspillere i toppklasse fra Jagiellonia Futsal Białystok, samt spillere fra tredjedivisjon til klasse A. Fans av bordtennis og Sportbridge vil også få valuta for pengene.

Dojlidy I Białystok – ZKS Zielona Góra (lørdag – 9. september, kl. 16.00, i den lille hallen til ZSRol. i Suchowolca Street 26).  Dojlidy I Bialystok – Dojlidy II Bialystok
Dojlidy I Białystok – ZKS Zielona Góra (lørdag – 9. september kl. 16.00 i en liten ZSRol-hall i Suchowolca Street 26).
Dojlidy I Białystok – Dojlidy II Białystok (søndag 10. september kl. 16.00, i en liten ZSRol-hall i Suchowolca Street 26). Urszula Lobaczewska

Detaljer i galleriet. Vi inviterer deg.

Sjekk ut galleriet(15 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment