Home » Hopperen av etiopisk opprinnelse startet ikke i Norge. Merkelig grunn

Hopperen av etiopisk opprinnelse startet ikke i Norge. Merkelig grunn

by Thure Lindhardt

Johnson fanget oppmerksomheten til hoppmiljøet under Norgesmesterskapet i Trondheim i januar da den svarte utøveren hoppet 108 meter, og endte på 42. plass. Hopperen er født i Etiopia og ble adoptert av en norsk familie. Han utviklet allerede sin sport i Skandinavia.

Se videoen
En revolusjon innen skihopping. De forsvinner fra TVP-antenner

En merkelig årsak til norgeshopperens fravær fra norgesmesterskapet

Hopperen manglet imidlertid under konkurransen i kvalifiseringen til konkurransen i NM som i helgen gikk i Oslo på Midtstubakken-Schanze. Hvorfor? Det er rart fordi spilleren sto på startlisten.

God informasjon for polske fans! Ikke bare hopp på TV. Og det er gratis!

Ifølge journalisten til portalen skijumping.pl, Adrian Dworakowski, på Twitter, kunne Alexander Johnson av en merkelig grunn ikke konkurrere i Oslo. Nordmannen med etiopisk opprinnelse tok ikke plastronen med startnummer i bakken.

Gode ​​nyheter i forkant av Summer Grand Prix i Wisła.  Arrangørene slapp fansen innHopperen med flest titler i LMP-lagkonkurransene. Verken Stoch, Żyła eller Kubacki

Ved de polske mesterskapene ble Plastrons hentet fra Małysz. Men en konkurrent glemte utstyret sitt

Dette er en veldig spesiell situasjon: det hender ofte at konkurrenter glemmer et utstyr eller bare en plastron fra garderoben på toppen av bakken. Men i sjeldne tilfeller tar de det ikke engang med til anlegget. Det er lettere med det polske personalet og sørger for at slike tilfeller ikke oppstår. Det er ikke deltakernes ansvar å ta dem med inn i hoppbakken.

Wiktor PękalaStrålen brast plutselig. Uvanlig begivenhet i det polske hoppmesterskapet [WIDEO]

Torsdag, under det polske mesterskapet, ble plastronene brakt av Adam Małysz, som senere delte dem ut til spillerne. Etter konkurransen ble de returnert til det polske skiforbundet. Interessant nok hadde MP i Zakopane også en hendelse knyttet til glemme av utstyr – innleggssålene til sko før lagkonkurransen Krzysztof Leja fra AZS Zakopane glemte å ta dem og måtte bringe dem dit, noe fra klubbkollegene hans.

You may also like

Leave a Comment