Home » Hun blottet en del av kroppen og ble diskvalifisert! De hadde ingen nåde

Hun blottet en del av kroppen og ble diskvalifisert! De hadde ingen nåde

by Erlend Loe

Fantastiske scener spilte seg ut under verdensmesterskapet i hurtigløp med deltagelse av kvinnelandslaget i Nederland, som vant lagløpet, men nøt gullmedaljen i … noen minutter. Alt på grunn av diskvalifikasjonen for å avsløre en spesifikk kroppsdel ​​av en av spillerne.

Jeg snakker om Joy Beune som sammen med lagkameratene presenterte seg perfekt på overflaten og beseiret favorittkanadierne. De nøt alle verdensmesterskapet, som raskt ble tatt fra dem. Bakke? Beune hadde en utsatt ankel under konkurransen, noe som er forbudt i følge reglementet.

SE OGSÅ: Norske medier om Halvor Egner Graneruda. «Han mislyktes i det viktigste øyeblikket»

Media i Nederland er rasende over avgjørelsen, og kaller den «eiendommelig» og «latterlig». Den to ganger olympiske mesteren i hurtigløp, Jochem Uytdehaage, kommenterte også saken.

«Jeg tror det internasjonale skøyteforbundet ønsker å drepe sporten. Latterlig regel. Diskvalifisering av de nederlandske kvinnene på grunn av et synlig ankelstykke,» kommenterte nederlenderen ironisk.

Det er også verdt å nevne omstendighetene der laget fra Nederland fant ut om diskvalifikasjonen. Alle gikk til intervju for en av de innenlandske TV-kanalene i glad stemning. Reporteren fikk informasjon om utvisningen, som han umiddelbart delte med sine landsmenn. De synlig forferdet ventet på bekreftelse av denne avgjørelsen, som ble kommunisert øyeblikk senere av den fortvilte treneren.

Gull gikk til Canada til slutt, foran Japan og USA. Sjetteplassen ble tatt av polakkene, som startet i formasjonen til Karolina Bosiek, Magdalena Czyszczoń og Olga Kaczmarek.

Blant mennene viste det seg at den beste var nederlenderne, som på en eller annen måte «hevnet» feilene til sine landsmenn. «Oranje» plassert foran Canada og Norge. Polakker, som polske kvinner, tok sjetteplassen i sammensetningen av Szymon Palka, Marcin Bachanek og Artur Janicki.

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment