Home » Hva Conference League ga oss og mer – KKSLECH.com

Hva Conference League ga oss og mer – KKSLECH.com

by Erlend Loe

Europamesterskap, spesielt om sommeren, øker hvert år interessen til Lech Poznań-fansen for klubbens skjebne, noe som skyldes muligheten for å møte nye rivaler, spennende uavgjorte kamper eller kamper midt i uken. Uten Europa vil det ikke være noen sportslig og økonomisk utvikling av klubben, og heller ingen utvikling av denne nettsiden som kan ta et skritt videre takket være de pågående cupkonkurransene 2022/2023.

Oppsummert i fjor høst eller mesterskapsåret 2022, er det på tide med en uvanlig oppsummering av Europacupen som ble annonsert i går, men fra en uvanlig vinkel. Fra siden av KKSLECH.com, som bokstavelig talt «satte potene sine på alt cupinnhold» tilbake i mai og vil skape medievirkeligheten til Lech Poznań fra slutten av sesongen 2021/2022. På den tiden var det allerede kjent hvilket innhold som ville regjere her til Kolejorz forlot cupen, hva denne nettsiden ville være basert på og hva som først og fremst ville tiltrekke seg oppmerksomheten til ikke bare Lech Poznań-fans. Det var dager i andre halvdel av 2022 da siden sprakk av liv, tusenvis her interessert i cupskjebnen til de polske mesterne, som etter mai-tittelen prøvde å ta et skritt fremover i sommer- eller høstsporten i form en god spill på den internasjonale scenen. Det fungerte og vi tok mye fra det.

Cup flytting til KKSLECH.com
null

Med erfaringene fra årene 2020, 2015 eller 2010, da Lech Poznań ofte startet hver 3.-4. dag, kunne noen ting forbedres, noen ting gis opp og noen nylig introduseres. Det viktigste var å heve nivået på disse materialene ytterligere, det er ingen cuptekster for 3-4 setninger skrevet på knærne i løpet av 15 minutter eller meninger om rivaler basert på Transfermarkt-rangeringer. Materialene som gjorde at du kunne bli kjent med andre halvdel av fjoråret tok litt tid, det vanskeligste var det såkalte. Rival Team Review. Det tok 7 til 10 timer å lage denne typen artikler, avhengig av blant annet tilgjengeligheten av kamper til en spesifikk motstander (video), cuphistorien hans, antall spillere i troppen og til og med CV-en deres. Dette var de klart vanskeligste artiklene å redigere, de inneholdt mye informasjon, inkludert informasjon om spillet til en bestemt rival, som ofte spilte i en helt annen stil enn Kolejorz eller en tidligere motstander.

Hvor lang tid tok det å lage cuptekst om en spesifikk rival?

«Gjennomgang av motstanderlaget» – ca 7-10 timer (ca. 2,5 timer for redigering av teksten)
«Fra en annen side» – ca 3,5 timer
«Før spillet» – ca 2 timer
«Verdt å vite» – ca 1,5 time
«Announcement» – ca 45 minutter

Vanlig/annet fiendtlig gjenstand – Omtrent 2,5 timer

I høstrunden i cupsesongen 2022/2023 ble de fleste tekstene skrevet om Karabakh Agdam (44). Det var ikke noe uvanlig med dette, for det gikk litt tid mellom trekningen og det første møtet med aserbajdsjanerne, så det var naturlig å ha flere tekster fordi det ikke var nødvendig å dekke flere emner i én tekst for at det skulle være nok plass for alt. Det ble skrevet mange artikler om Dinamo Batumi (41), litt mindre om de andre rivalene, grunnen var kort tid mellom kampene i individuelle kvalifiseringsrunder eller til og med i gruppe C, noe som gjorde at flere temaer havnet i samme materiale. . Alle planlagte gjenstander ble produsert for hver av de seks motstanderne, med unntak av Villarreal. Spanjolene hadde ikke en artikkel som «fra en annen side» før 6. runde, fordi det var en tid med fanmetning med spill hver 3.-4. dag, Lech Poznań, det var en tid med mindre interesse blant fansen involvert i foreningens skjebne, og derfor ble det besluttet å gi opp produksjonen av dette materialet helt.

Antall publiserte artikler om konkurransen/enkeltmotstanderen:

Champions League – 82
Conference League – 310
Dobbeltkamp med Karabakh – 44
Tobeint Dinamo – 41
To kamper mot Vikingur – 39
Tobeinte Østerrike – 36
Twolegs Villarreal – 35
To ganger med Dudelange – 34
Tobeint Hapoel – 33

KKSLECH.com i Google Nyheter
null

I den siste runden ble den største interessen til KKSLECH.com-nettbrukere likt hele serien og alle cupartikler om Lech Poznań i konkurranse med Karabakh Agdam. Perioden der dette tobente spillet ble spilt påvirket opptil 613 000 avlesninger. Tross alt fant det sted i sommertiden for overføringer, når KKSLECH.com alltid er på sitt travleste, og det er grunnen til at mange Internett-brukere også bestemte seg for å lese om Karabakh Agdam. Den sportslige tobeinheten, rangeringen av kampene, mye tid mellom uavgjort og første kamp, ​​resultatet av første kamp og smellen i andre etappe, som umiddelbart tiltrakk seg fans av andre lag enn Lech Poznań som også spilte sin rolle. Svært få mennesker leser Dudelange-artiklene. Det var ikke en veldig attraktiv rival med tanke på markedsføring eller fans, dessuten spilte Kolejorz med dem under liganedgangen, som umiddelbart forårsaket en nettoeksodus midt i uken. I Hapoel Beer-Sheva var årsaken til den lavere interessen enn forventet mer resultatet av den første etappen (0-0), som ble ansett som et nederlag i Poznań, Lech selv hadde ikke scoret før. Ligakampen var også 0 -0, helt fra starten av oktober så Lechóws metning inkludert fansens avtagende interesse for klubbens formuer etter hvert som uken gikk.

Hvilke cuprivaler likte tekstene mest interesse?:

Karabakh Agdam – 613 tusen. avlesninger
Villarreal FC – 377 000 avlesninger
Vikingur Reykjavik – 319 000 lesninger
Østerrike Wien – 308 000 lesninger
Dynamo Batumi – 187 000 avlesninger
Hapoel Beersheva – 166 000 avlesninger
F91 Dudelange – 159 000 avlesninger

Det unike med totalt 392 cuptekster som har blitt laget siden slutten av sesongen 2021/2022 har blitt reflektert i statistikken fra KKSLECH.com. Det er ingen tvil om at takket være Lech Poznań og hans 14 kamper på internasjonalt nivå i siste runde, klarte vi å generere 4,3 millioner visninger av forberedt materiale som ikke kunne leses eller ses noe annet sted. Under Kolejorz Cup-kampene tok vi nesten 3,5 tusen bilder, live-rapportene før kampene og kampene på KKSLECH.com varte i 63 timer, vi brukte nesten 39 timer på Bulgarska Street for å få med oss ​​alle hjemmekampene til polske å rapportere til. Meisters, og våre korrespondenter var fortsatt på det i Wien. Om sommeren og høsten hjalp resultatene og fremgangen til de tobeinte oss med å bygge vår rekkevidde. For eksempel å tape på Island for så å ta igjen tap i omkampen etter ekstraomganger var veldig fordelaktig rent markedsføringsmessig, mye bra ble gjort, ofte møte utenlandske motstandere fra land Kolejorz aldri hadde besøkt før, Østerrike Wien var mye bedre etter 14 år å slå Villarreal CF enn å slå Hapoel her for eksempel.

Visninger av kopptekster: 4,3 millioner
Antall kopptekster: 392
Antall bilder tatt: på 3500
Antall timer med direktedekning: 63 timer (38,5 timer direkte fra bulgarsk)

I den siste KO-runden ble KKSLECH.com dominert av innhold om Lech Poznań, vist i nyhetene til Flashscore-applikasjonen, som brukes av nesten alle Kolejorz-fans hovedsakelig på smarttelefoner. Vi dominerte også koppinnhold på Google, inkludert Google Nyheter. Det er unektelig at dette var målet, målet var høy synlighet lokalt og ikke for eksempel på noen ineffektive sosiale nettverkssider. Ideen til denne nettsiden er bare unikt innhold laget av deg selv med ideer som ikke ble avslørt tidligere, slik at ingen vil bruke det ved å beskrive noe kortfattet, uforsiktig eller overfladisk. I rivaliseringen med Bodo/Glimt er det rekordlangt til de blå-hvites neste kamp i Europa.I november var det allerede 7 artikler om nordmennene, og i desember skal det bli ytterligere 2-3. noe dukker også opp i januar. Det er på sin plass å oppfordre alle til å lese, og samtidig takke for den store interessen for de 392 materialene knyttet til Lech Poznań ved EM 2022/2023 så langt.

KKSLECH.com dominerer flash-score
null

> Fansens søppel – (kommentar utenom emnet) <

You may also like

Leave a Comment