Home » Hvem skal Świątek og Hurkacz spille med? londonek.net

Hvem skal Świątek og Hurkacz spille med? londonek.net

by Erlend Loe

Kvalifiseringen avsluttes i dag. Selv om Świąteks nærmeste rival er ukjent, er det kjent hvem hun kan møte i de neste rundene. Den nummer én seedede polakken er favoritten til arrangementet, men var uheldig i trekningen.

Motstandere i andre runde kan være amerikanske Alison Riske eller ukrainske Dajana Jastremska. Dersom de høyere rangerte tennisspillerne vinner kampene sine, venter Ludmila Samsonova til jul i tredje runde. Den 20 år gamle Raczynski kjempet en tre timer lang kamp med russeren i semifinalen i aprilturneringen i Stuttgart.

Świąteks kamp i fjerde runde kan se ut som en hit der deres vei møter Simona Halep eller Jelena Ostapenko. Rumeneren som er seedet på nummer 19 er vinneren av French Open 2018, hvis bookmakere gir den beste sjansen til en triumf i Paris etter jul.

Å leke med «13» latvisk er julens siste slakter. Ostapenko, som triumferte i Paris i 2017, var foran i 1/8-finalen i turneringen i Dubai 16. februar. Siden den kampen har polakken vært ubeseiret og har en serie på 28 vunne kamper.

Tsjekkiske Karolina Pliskova (nr. 8) er også i samme kvartal. Samme omgang startet imidlertid med «tre» spanjolen Paul Bados og hviterussiske Aryna Sabalenka (nr. 7).

Świątek er vinneren av French Open 2020. I inneværende sesong har hun allerede vunnet fem turneringer – i Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart og Roma.

Hurkacz, seedet på nummer 12, må også vente til han velger en rival. 25-åringen fra Wroclaw kom aldri forbi andre runde i French Open. Nå, teoretisk sett, har den en sjanse til å forbedre ytelsen. Hvis han består kvalifiseringen, vil han enten spille med den 83. verdensrankingen spanjolen Pablo Anduyar eller den 134. italieneren Marco Cecchinato.

I samme kvartal som Hurkacz spilte greske Stefanos Tsitsipas med «fireren» og norske Casper Ruud.

Den forsvarende mesteren av rangeringsserberen Novak Djokovic og den 13 ganger vinneren av arrangementet i Paris, spanjolen Rafael Nadal, er allerede på kollisjonskurs i kvartfinalen. I semifinalen kan vinneren møte den 19 år gamle spanjolen Carlos Alcaraz, som har stormet til topps denne sesongen.

Linette er nummer 56 på WTA-listen, Jabeur er for øyeblikket sjette på rangeringen fire ganger. Hun har beseiret Tunisia kun én gang – i 2013. Senere led hun tre nederlag – sist i mars i Miami.

Den tredje polske singletonjenta, Magdalena Fręch (WTA 86.), ble seedet med nummer 21 av en tysk kvinne av polsk opprinnelse, Angelique Kerber. De har ikke hatt en sjanse til å spille sammen ennå.

Kamil Majchrzak skal også spille i singel. Den 81. spilleren fra Piotrków Trybunalski på verdensrankingen møter Brandon Nakashima, som er rangert som nummer 74. I begynnelsen av mai klarte ikke polakken å holde tritt med amerikaneren i den siste kvalifiseringsrunden til turneringen i Roma.

Barbora Krejcikova forsvarer kvinnetittelen. Formen til den tsjekkiske tennisspilleren, andre seed, er en stor ukjent siden hun ikke har spilt på tre måneder på grunn av en albueskade. Konkurransen starter med et oppgjør med 19 år gamle franske Diane Parry på 96. plass.

Kampene i hoveddelen av turneringen starter søndag.

PAP / Adriana C.

You may also like

Leave a Comment