Home » Hvor å gå til 65 km fra Miastko. Friluftsideer for helgen 22.-23. juli

Hvor å gå til 65 km fra Miastko. Friluftsideer for helgen 22.-23. juli

by Erlend Loe

Har du ikke en idé om en original rute for en spasertur fra Miastko? Våre utfluktstips. Vi har utarbeidet 3 interessante ruteforslag. De er av forskjellige lengder, så alle kan finne noe for seg selv. Sammen med Taseo tilbyr vi deg 3 ruter for en sunn spasertur opptil 65 km fra Miastko. Vi velger et annet sett hver uke. Finn ut hvilke turruter i nærheten av Miastko vi tilbyr i helgen.

En spasertur fra byen

I samarbeid med Traseo har vi utarbeidet 3 turstier opptil 65 km fra Miastko anbefalt av andre turgåere. Velg det beste for deg.

Sørg for at du vet hvordan været blir før du drar ut.

 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter
 • Høyde: 49 m
 • Sum stigninger: 370 m
 • Sum av nedstigninger: 365 moh

Ruten for turgåere fra Miastko anbefales av GR3miasto

Hovedmålet for vår siste fottur var Lame Valley. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den buktende Kulava-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid forbedret den med noen ekstra attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med naturreservatets vakre natur brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva går den langs en ganske bred grusvei, på den andre langs en mindre bereist skogssti, som kan være litt av en hindring hvis du vil gå rundt med barn i barnevogn. Det er også en gangvei i tre underveis som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du se nærmere på hele vanningssystemet til de lokale torvmyrene og utvide kunnskapen om fredete planter.

Lobelia Lakes:

Av alle lobelia-innsjøer som forekommer i vårt land, er 95% i Pommern. I tillegg til Polen finnes det også innsjøer av denne typen i Europa i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De ligger i huler; lukkede, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved lobelia-innsjøer er: sur reaksjon, liten mengde salt, mangel på mat, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til den beskyttede Lobelia-sjøen, og det er grunnen til at bading er forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – med en skyfri himmel og tilsvarende lysbrytning – har vannet i disse innsjøene en vakker nyanse av turkis. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via de lokale naturstiene som er merket i området og via Zaborski-turstien.
navigere


 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 13,86 km
 • Vandringens varighet: 4 timer og 37 minutter
 • Høydeforskjeller: 29 m
 • Sum stigninger: 74 m
 • Sum av nedstigninger: 70 m

Hop_siup anbefaler turveien til innbyggere i Miastko

En enkel rute rundt Studzieniczno-sjøen. Halvparten av traseen er asfaltert vei med svært lite trafikk, den andre halvparten er asfaltert skogs-/markvei. Perfekt for løping og sykling.
navigere


 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 16,02 km
 • Vandringens varighet: 5 timer og 56 minutter
 • Høydeforskjell: 50 m
 • Sum stigninger: 215 m
 • Totalt utforkjøringer: 246 moh

Tourbike anbefaler turgåere ruten fra Miastko

Noen timers tur rundt innsjøen. Fra Małe Swornegacie til Swornegacie 5,8 km langs den gule ruten. Den andre delen av ruten går gjennom Psia Góra, Owink og en del av PNBT. Fugler (f.eks. svaner, skarv, isfugl) og hjort er rikelig for den skarpe observatøren.
navigere


Hvordan blir været?

Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle Traseo-mulighetene, installer applikasjonen og gå på veien!

Hvorfor er det verdt å gå?

Å gå gir mange fordeler. Regelmessige turer hjelper mot stress og har en positiv effekt på sirkulasjonen. Dermed har de en positiv effekt på mental og fysisk helse. Trening er en viktig del av livene våre hvis vi ønsker å ta vare på helsen vår. Ikke alle har tid eller lyst til å trene. Vandring er en lett aktivitetsform og et godt alternativ for de som ikke liker sport. Selvfølgelig, hvis du er en aktiv idrettsutøver, er turgåing et flott tillegg.

Det bør være viktig å sørge for riktig mengde trening, spesielt for personer som gjør en stillesittende jobb. Inkluder daglige turer i planene dine, og du vil se hvordan de har en positiv innvirkning på ditt velvære.

Hvor mange skritt bør du ta per dag?
WHO slår fast at den daglige trinndosen for en voksen og frisk person bør være mellom 6000 og 8000 skritt per dag. I kontrast går personer med kroniske lidelser mellom 3500 og 5500 skritt om dagen.

Er det mye? Det kommer an på hvem. Hvis du ikke har vært oppmerksom og ikke har beveget deg mye, er det verdt å starte med korte turer og gradvis øke antall skritt for ikke å bli motløs. Selvfølgelig, jo flere trinn, jo flere fordeler, men det er ikke verdt å gå til ytterligheter. Alle har en dårlig dag eller føler seg dårlig fra tid til annen. Så ikke tving deg selv til å ta riktig antall skritt. Når kroppen din krever hvile, tillat det.

Vandring er en fin måte å tilbringe kvalitetstid med sine kjære. Hvorfor ikke kombinere det hyggelige med det nyttige? Møter du regelmessig en venn på kaffe? Eller kanskje du sitter foran fjernsynet med din bedre halvdel hver kveld? Prøv å foreslå en annen form for tidsfordriv og, hvis været er fint, gå en tur med dine kjære.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment