Home » I siste omgang satte han Stoch like bak pallen

I siste omgang satte han Stoch like bak pallen

Konkurrenter fra Wisla Sports Association gikk videre til den andre serien med individuelle konkurranser på den store bakken i Zhangjiakou. Piotr Żyła var 18. og Paweł Wąsek (bildet) var like bak klubbkameraten. Det var en nær andre medalje for det polske landslaget ved vinter-OL da Kamil Stoch endte på fjerdeplass. Bronseskiven var 4,1 poeng kort.

Paweł Wąsek debuterte i det individuelle arrangementet i den store bakken under vinter-OL. Ustronian ble nummer 28 ved pause etter et hopp på 129 meter. I siste runde overvant han 130 m (134,5 yd) barrieren og forbedret 7 plasser, og endte på 21. plass. Umiddelbart foran ham var Piotr Żyła – 18 klassifisert.

Jeg hadde det i hvert fall veldig gøy med å hoppe. Jeg må innrømme at jeg har vært veldig sliten de siste dagene – innrømmet Paweł Wąsek i et intervju for TVP Sport. – Det første hoppet ga meg mye tillit til at jeg ønsket å spille med de hoppene senere. Jeg er ikke sikker på laget (Red.anm. – lagkonkurransen går førstkommende mandag). Som standard kjemper vi om en plass i troppen i morgen på trening med Stefan Hula – Lagt til retrett.

Dessverre er det ingen andre medalje for det polske landslaget ved de olympiske vinterlekene i Beijing, selv om det var nært. Kamil Stoch avsluttet lørdagens konkurranse like bak pallen, over fire poeng bak Karl Geiger, som gledet seg over bronsemedaljen. Sølvskiven ble vunnet av Ryoyu Kobayashi, og gullmedaljen ble høstet av Marius Lindvik fra Norge.