Home » Juventus ute til tross for Miliks mål

Juventus ute til tross for Miliks mål

Milik traff nettet i det fjerde minuttet med en «header» fra et frispark fra Argentinas Leandro Paredes. Men etter en vellykket start mistet «kjerringa» mer og mer initiativ og lot ledelsen glippe. Joao Mario scoret uavgjort med et straffespark i det 43. minutt, resultatet ble satt på 55. plass av brasilianske David Neres.

Vertene var uten Wojciech Szczesny, en skadet målvakt. Milik spilte til det 70. minutt.

Torino har null poeng etter to runder – forrige uke tapte de samme resultat i Frankrike mot Paris Saint-Germain. De er nummer tre på tabellen, like foran Maccabi Haifa.

Israels lag sjokkerte PSG i går da de gikk 24 minutter foran etter en scoring fra den surinamske landslagsspilleren Tjaron Chery. De franske mesterne ristet imidlertid av seg ganske raskt – argentinske Lionel Messi (37′) utlignet, etterfulgt av Kylian Mbappe (69′) og brasilianske Neymar (88′).

Messi har allerede scoret 126 mål i Champions League siden starten av karrieren. I den forbindelse er det bare Portugals Cristiano Ronaldo – 140. Robert Lewandowski er tredje – 89.

I gruppe A ble tirsdagens kamp utsatt i går – Rangers møtte Napoli. Etter mindre enn en times spill dømte dommeren straffe til gjestene. Zieliński nærmet seg ballen, polakkens skudd ble blokkert av keeper Allan McGregor, men Matteo Politano klarte å avslutte ballen. Etter VAR-analysen ble imidlertid ikke treffet tatt i betraktning og gjentakelse av «Alven» ble beordret.

Piotr Zieliński klarte ikke å omsette straffen for Napoli til tross for to forsøk. (Foto: Richard Callis / Eurasia Sport Images / Getty Images)

Zieliński prøvde igjen, og slo i samme retning og skuddet hans ble igjen blokkert av McGregor. Det ble ingen retur denne gangen. Noen minutter senere fikk imidlertid Napoli nok en straffe, denne gangen brukte Politano den selv. Giacomo Raspadori (85′) og franske Tanguy Ndombele (90’+1) scoret også. Zieliński ble byttet ut i det 83. minutt.

Napoli topper gruppe A, etterfulgt av Ajax Amsterdam på andreplass, som tapte 2-1 for Liverpool tirsdag. Rangers lukker tabellen med null poeng.

Manchester Citys Erling Haaland droppet Manchester Citys tidligere klubb Borussia Dortmund inn i gruppe G. The Citizens tapte 54 minutter for den engelske tenåringen Jude Bellinghams mål og John Stones utlignet i det 80. minutt. Haaland, som tilbrakte to år i Dortmund, gjorde 2-1 i den 84. kampen og scoret et 13. mål i sin åttende opptreden for de engelske mesterne.

Manchester City topper tabellen med hele poeng. BVB er tre poeng bak og er nummer to. FC København og FC Sevilla, som spilte målløse i Danmark, har det verre.

Manchester City beseiret Borussia Dortmund 2-1. (Foto: Visionhaus / Getty Images)

I gruppe F feiret de forsvarende mesterne Real Madrid sin andre seier med en 2-0 hjemmeseier over RB Leipzig. Shakhtar Donetsk er nummer to i gruppen med fire poeng. Det ukrainske laget i kampen i Warszawa uavgjort 1-1 mot Celtic.

I gruppe E sørget FC Salzburg for en ny overraskelse. Forrige uke holdt han unna AC Milan med uavgjort 1-1 og onsdag endte de østerrikske mesternes hjemmekamp mot Chelsea med samme resultat. Kamil Piątkowski var reserven til vertene. Milan er foran etter en 3-1-seier over Dinamo Zagreb.

I tirsdagens mest interessante kamp slo Bayern Barcelona 2-0 i München og Lewandowski inntok scenen. Polakken har vært en spiller i «Duma of Catalonia» siden sesongstart og har forsvart Bayerns farger siden 2014. Tirsdag hadde han flere muligheter til å slå eks-lagkameraten Manuel Neuer, men – som «Frankfurter Allgemeine Zeitung» kommenterte – hadde «ingen brodd» den dagen.

Det var store overraskelser i Portugal: i Porto tapte vertene Club Brugge 0-4, i Lisboa slo Sporting Tottenham Hotspur 2-0. Brugge-laget overrasket for andre gang, og slo Bayer Leverkusen 1-0 forrige uke.

På grunn av VM i Qatar på senhøsten, avsluttes LM-gruppespillet tidligere enn vanlig. Siste kampdag blir 1./2. spilte nov. De første kampene i 1/8-finalene er planlagt til 14. februar. Finalen finner sted i Istanbul 10. juni.