Home » Kort om sportsbegivenheter, fredag ​​11. februar kl. 22.00

Kort om sportsbegivenheter, fredag ​​11. februar kl. 22.00

Vi tilbyr et sammendrag av sportsnyheter:

Ewa Swoboda kom tilbake til racing i god stil etter en åtte måneders pause. Sprinteren forbedret sin polske rekord på 60 m på Orlen Cup-møtet i Łódź med tiden 7:00, Konrad Bukowiecki vant kulestøtet.

xxx

Maryna Gąsienica-Daniel tok 26. plass i supergiganten i Beijing-OL. Sveitseren Lara Gut-Behrami vant foran østerrikeren Mirjam Puchner og landsmannen Michelle Gisin. Amerikaneren Mikaela Shiffrin, som ble nummer niende, står fortsatt uten medalje.

xxx

Suzanne Schulting vant den olympiske kortbane 1000 m-konkurransen i Beijing.Nederlenderen, som vant denne konkurransen for fire år siden i Pyongyang, satte verdensrekord i kvartfinalen. I kvartfinalen over 1000 m ble Natalia Maliszewska eliminert og havnet på 17. plass.

xxx

Monika Hojnisz-Staręga ble nummer 16 på 7,5 km skiskyting ved OL i Beijing. Gullmedaljen – allerede den andre i dette arrangementet – ble vunnet av norske Marte Olsbu Roeiseland. Den andre var Elvira Oeberg fra Sverige og den tredje var Dorothea Wierer fra Italia.

xxx

Den finske skiløperen Iivo Niskanen vant gullmedaljen ved OL i Beijing på 15 km klassisk teknikk. Han var 23,2 sekunder raskere enn den andre russeren Aleksander Bolszunov, den beste polakken var 27. Dominik Bury.

xxx

Nils van der Poel ble kongen av langdistanseskøyter i Beijing. Svensken vant en gullmedalje på 10 000 meter, og slo sin egen verdensrekord. Han hadde tidligere triumfert over en distanse som var dobbelt så kort.

xxx

Kamil Stoch hoppet 128 m og tok en åttendeplass i kvalifiseringen til OL-konkurransen i den store bakken i Zhangjiakou. De tre andre polakkene vant også stigningen, og fredagens beste var Norges Marius Lindvik – 135 moh.

xxx

Tysklands Christopher Grotheer vant den olympiske skjelettgullmedaljen på OL-banen i Yanqing. Andre var hans landsmann Axel Jungk, tredje var Wengang Yan fra Kina. Polakkene startet ikke.

xxx

Radosław Wojtaszek tapte i sluttspillet om førsteplassen i gruppe B i FIDE Grand Prix i Berlin mot Ungarns Richard Rapport med 0,5:1,5. Rivalen hans gikk videre til semifinalen. I den tyske hovedstaden står det to plasser på spill i årets kandidatturnering.

xxx

Argentineren Juan Martin del Potro har trukket seg fra ATP-turneringen i Rio de Janeiro, kunngjorde arrangørene av arrangementet fra neste uke. Det er mulig at i nær fremtid vil en tennisspiller som har slitt med skader i årevis offisielt kunngjøre sin pensjonisttilværelse.